Follow us

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα : Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο πρωινό του MEGA

Το πρωί της Δευτέρας έκρυβε απρόσμενες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του MEGA.  

Πάμε Δανάη Rnew

Τα πρωινά του Μεγάλου Καναλιού έχουν μια ιστορία πάνω τους. Ένα όνομα βαρύ, μιας και από τον συγκεκριμένο «αέρα» έχουν κάνει παρέλαση μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μικρού τηλεοπτικού μας χρηματιστηρίου. Από τη Μιμή Ντενίση και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μέχρι τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά και τον Μάρκο Σεφερλή (την επιλογή του οποίου δεν κατάλαβα ποτέ).

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Δανάης Μπάρκα. Μα μία τόσο πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα θα μπορούσε να σηκώσει στις πλάτες της το πρωινό του MEGA; Εντάξει, κάποιος θα πει ότι σήμερα οι αναλογίες έχουν αλλάξει. Ωστόσο, once MEGA, always MEGA που λένε και στο χωριό μου. Έτσι, το «Πάμε Δανάη» όφειλε να έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έδιναν χαρακτήρα στο πρωινό του καναλιού, τον χαρακτήρα που έχει η ευφάνταστη τηλεόραση που το MEGA ξέρει να χαρίζει.

Και τα κατάφερε!

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 2

Η Δανάη Μπάρκα ήταν συμπαθέστατη, αληθινή, καθόλου στημένη και σίγουρα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος απέναντι σε βετεράνους. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ένας μεγάλος σταθμός εμπιστεύεται ένα τόσο άπειρο πρόσωπο. Και δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε, μικρό κανάλι που «μπουσουλάει». Μιλάμε για ένα συγκροτημένο σταθμό που κάνει άνοιγμα και αναμένεται να παρουσιάσει ένα φιλόδοξο, κοστοβόρο πρόγραμμα, που κοιτά κατάματα την πρωτιά της τηλεθέασης. Και αυτό το πρόσωπο δεν επιλέχθηκε τυχαία. Από την πρώτη μέρα καταλάβαμε τι είδαν οι άνθρωποι του MEGA και της ανέθεσαν την πρωινή ζώνη.

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 3

Υπάρχει ένα μικρό «κενό αέρος» σε όλο αυτό... Ένα νέο κορίτσι, που δραστηριοποιείται στα social media, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να είσαι επίκαιρος και συνειδητοποιημένα φιλάνθρωπος (με την κυριολεκτική έννοια του όρου). Την ίδια στιγμή ξέρει πόσο εύκολα μπορείς να πυροβολήσεις με ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook μια εκπομπή και να τη βάλεις να πληρώσει για τα κακώς κείμενα ολόκληρης της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ναι, στα social είναι ανάγκη να πεις αυτό που αισθάνεσαι. Στην τηλεόραση αυτό δεν χρειάζεται, οι κινήσεις σου το δείχνουν. Καλύτερα λοιπόν να αποφεύγει βαρύγδουπες υποσχέσεις, πως ονειρεύεται να κάνει μια εκπομπή για την οποία δεν θα ντραπεί ποτέ για κάτι που ειπώθηκε στον αέρα. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία. Και αυτό το λέω για να την προστατέψω, όχι επειδή δεν την πιστεύω – τουναντίον!

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 4

Στα πέριξ, είδαμε ελάχιστο από τον χαρακτήρα των συνεργατών της. Στην πρεμιέρα απολαύσαμε τον εξαιρετικό Απόστολο Ρουβά, που σχεδόν σε κάνει να πιστεύεις ότι μαγειρεύει ο Σάκης. Ήταν συμπαθέστατος και πολύ πολύ ίδιος με τον διάσημο αδελφό του, πράγμα που ενθουσιάζει καθώς μαθαίνω τις τηλεθεάτριες. Συναντήσαμε και τον αναβαθμισμένο Άρη Καβατζίκη, που είναι σαν να έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφήνοντας μακριά την εικόνα που θυμόμασταν από το «Πρωινό». Τι ωραίο πράγμα να κάνεις νέα αρχή τελικά...

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 5

Από την άλλη, είμαι σίγουρος πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα είναι ένα δυνατό χαρτί στην καθημερινή ροή της εκπομπής, παρόλο που δεν την είδαμε πάρα πολύ στην πρεμιέρα. Έχω γράψει πολλές φορές πως αν την αξιοποιήσει 100% μια εκπομπή θα λάμψει. Η τηλεόραση έχει ανάγκη από ανθρώπους με γνώση της δημοσιογραφικής πιάτσας, της καθημερινής δουλειάς στα μιντιακά γραφεία αλλά και την αστική ευγένεια της Ελιάνας. Και θα περιμένω να πεισθώ για τους νεόφερτους στους καναπέδες της πρωινής ζώνης, δηλαδή τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο.

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 6

Σε επίπεδο ανταγωνισμού, συνήθως τα πρωινά του MEGA υπήρχαν για να συγκρούονται στην πρώτη θέση με τα αντίπαλα προγράμματα του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Είναι άλλο αγώνισμα να θες να προσπεράσεις για την κορυφή τέσσερις δουλεμένες εκπομπές και άλλο να παίζεις από θέση ισχύος, όπως γινόταν παλαιότερα. Γι' αυτό η Δανάη θα έχει πολύ απαιτητική αποστολή τους επόμενους μήνες, να αποδείξει πως μπορεί να επιβιώσει σε μία τέτοια τηλεοπτική αρένα.

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 7

Συνεπώς, η Δανάη Μπάρκα έκανε την καλύτερη εκκίνηση που θα μπορούσε να κάνει. Στο περιβάλλον που αξίζει κάποιος με αυτή τη μενταλιτέ να πει την πρώτη «καλημέρα». Με δύο (μπορεί και τρία) πρόσωπα που θα ήθελε κάθε εκπομπή να έχει στο δυναμικό της, εφόσον καταλάβει την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους. Το μόνο που θέλει από εμάς είναι κατανόηση, χρόνο και καλή διάθεση να δούμε (και) κάτι άλλο πέρα από αναπαραγωγές εξελίξεων σε reality και τηλεοπτικές εξελίξεις. Χώρος υπάρχει για όλους, ανοχή για κακή τηλεόραση δεν υπάρχει.

Είδαμε: «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα

 - εικόνα 8

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στα social media:

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Διάβασε επίσης:

Είδαμε τις πρεμιέρες της εβδομάδας: ΗΟΤ or NOT? Οι πρώτες εντυπώσεις από Καινούργιου, Γερμανού, Παπαγεωργίου & Μουτσινά

Είδαμε: Το GNTM3 - Νέα σελίδα ή ξαναζεσταμένο φαγητό; Οι πρώτες εντυπώσεις

Τελικά μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να τα κάνει όλα;

Είδαμε τις πρεμιέρες της νέας σεζόν - ΗΟΤ or NOT? Οι πρώτες εντυπώσεις από την επιστροφή των star της TV
Big Brother Greece: Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Μεγάλο Αδελφό της νέας εποχής
Είδαμε: Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου - Αξίζει να δεις τη... Μενεγάκη της Κρήτης στον ΣΚΑΪ;
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
Η Ελένη & όλοι οι άλλοι: «Γιατί η τηλεόραση μετά τη Μενεγάκη θα είναι β' κατηγορίας»

Πάμε Δανάη Rnew

Πάμε Δανάη (1)

Πάμε Δανάη (2)

banner

Πάμε Δανάη (3)

Πάμε Δανάη (4)

Πάμε Δανάη (5)

banner

Πάμε Δανάη (6)

Πάμε Δανάη (7)

Πάμε Δανάη (8)

banner

Πάμε Δανάη (9)

Πάμε Δανάη (10)

Πάμε Δανάη (11)

banner

Πάμε Δανάη (12)

Πάμε Δανάη (13)

Πάμε Δανάη (15)

banner

Πάμε Δανάη (16)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα