Follow us

“Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα”: Το δεύτερο βιβλίο του Μιχάλη Χορευτάκη κυκλοφόρησε!

Το δεύτερο βιβλίο του Μιχάλη Χορευτάκη με τίτλο "Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα" κυκλοφόρησε.

Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα

Ο νεαρός δημοσιογράφος αυτή τη φορά σε ρόλο συγγραφέα μεταφέρει μια σπαρακτική αφήγηση για τις ημέρες της πρόσφατης πανδημίας. Μια γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου, ένας νεαρός ντελιβεράς, που αγωνίζεται να επιβιώσει, δύο φίλοι ενωμένοι στα καλά και στα δύσκολα και μία ηλικιωμένη, που περιμένει το εγγόνι της στο χωριό, βρίσκονται πιασμένοι στα δίχτυα μίας νέας καθημερινότητας, αυτής που όλοι βιώσαμε τους τελευταίους μήνες.

Λίγους μήνες μετά το εντυπωσιακό του συγγραφικό ντεμπούτο με το μυθιστόρημα "Οι Βελουδένιες", ο Μιχάλης Χορευτάκης επιστρέφει με ένα βαθύτατα συγκινητικό βιβλίο που που αναδεικνύει τον καθημερινό αγώνα του ανθρώπου, με ένα και μοναδικό πρόσημο: την αληθινή και άσβεστη δίψα για ζωή.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24γράμματα.

“Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα”

Ποιος είναι ο Μιχάλης Χορευτάκης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο Χανίων. Το 2003 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το δεύτερο πτυχίο του ως επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος το 2012.

Ήδη από το 2010 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Star Channel, Ant1) και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ενώ τα τελευταία χρόνια άρχισε να ασχολείται ενεργά με τη συγγραφή. Τα "Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα" αποτελούν τη δεύτερη συγγραφική του προσπάθεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα