Follow us

Μαύρισμα: Πώς θα το διατηρήσεις όσο γίνεται περισσότερο;

Ένα ακόμα μπάνιο στη θάλασσα θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σέξι και μαυρισμένη για μια ακόμα εβδομάδα.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
8 συμβουλές για να αποκτήσεις φέτος το τέλειο μαύρισμα

Όμως, τι γίνεται όταν επιστρέφεις και η επόμενη εξόρμηση είναι αρκετές μέρες μακριά αλλά εσύ θέλεις να μάθεις Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμά σου;

Ενυδάτωση
Αν υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου αυτό είναι η ενυδάτωση. Δεν πρόκειται ποτέ να υπερβάλλεις, καμία ποσότητα κρέμας που πρόκειται να εφαρμόσεις δεν μπορεί να θεωρηθεί επαρκής και όσες φορές και να πεις ότι έχεις κάνει αρκετά, να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις κάνει ούτε τα μισά. Δυστυχώς, αν ξεκινήσει το ξεφλούδισμα, δεν σταματάει ποτέ.

Ρίξε τη θερμοκρασία
Τα μεγάλα σε διάρκεια καυτά μπάνια και τα αφρόλουτρα μπορεί να αφυδατώσουν την επιδερμίδα σου. Δώσε στο κρύο νερό μια ευκαιρία (μην ξεχνάς ότι παράλληλα σφίγγει το κορμί) ενώ μην παραλείπεις να επιλέγεις προϊόντα καθαρισμού που προσφέρουν ταυτόχρονα ενυδάτωση και βαθιά θρέψη στο δέρμα.

Τι γίνεται με την απολέπιση;
Προφανώς και δεν μπορείς να σταματήσεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου, τα οποία ευθύνονται για την θαμπή και άτονη όψη της. Αλλά τι γίνεται με το μαύρισμά σου; Δεδομένου ότι είχες κάνει μια βαθειά και ολοκληρωμένη απολέπιση πριν τις διακοπές, τώρα αυτό που χρειάζεσαι είναι μίνι δόσεις ανανέωσης. Συμπερασματικά, επέλεξε τους πιο απλούς τρόπους απολέπισης, όπως με τη βοήθεια μιας λούφας ή της σκληρής επιφάνειας του σφουγγαριού, χωρίς όμως να τρίβεις με ένταση. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε ένα απαλό scrub, το οποίο μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου, και εφάρμοσέ το σε όλο το σώμα ενώ τρίβεις με ελαφρές κυκλικές κινήσεις. Επίμενε στα σκληρά σημεία, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα