Follow us

Carroten COCONUT DREAMS: Νιώσε την απόλυτη εμπειρία προστασίας και μαυρίσματος

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, εμπνέεται από το εξωτικό άρωμα της καρύδας και σε καλεί να νιώσεις την απόλυτη εμπειρία προστασίας και μαυρίσματος με τη νέα σειρά Carroten COCONUT DREAMS.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
8 συμβουλές για να αποκτήσεις φέτος το τέλειο μαύρισμα

Η σαγηνευτική σειρά αντηλιακής φροντίδας, που αναπτύχθηκε από την ερευνητική ομάδα του Ομίλου Sarantis, σε οδηγεί σε ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ταξίδι, γεμάτο άρωμα καρύδας, που προσφέρει απόλυτη προστασία, λαμπερό μαύρισμα και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα.

Τα αντηλιακά λάδια, COCONUT DREAMS SPF 20 και SPF 30, με μοναδικό συνδυασμό από καρότο και λάδι καρύδας, ενισχύουν τη διαδικασία του μαυρίσματος, προσφέροντας λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα. Η μη λιπαρή τους υφή επιτρέπει την ταχεία απορρόφηση, χαρίζοντας βελούδινο αποτέλεσμα και άμεση αίσθηση δροσιάς, ενώ παράλληλα το 360ο σύστημα ψεκασμού παρέχει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για χρήση υπό κάθε κλίση.

Carroten COCONUT DREAMS

Στην σειρά COCONUT DREAMS συναντάμε και το απόλυτο Body Fragrance Mist, ένα άρωμα σώματος που μας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς με ονειρικές παραλίες και μοναδικά ηλιοβασιλέματα, ακόμα και αν κινούμαστε στους δρόμους της πόλης ή στις βραδινές μας εξόδους! Με δροσιστικό άρωμα καρύδας, που αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη για έως και 8 ώρες, το COCONUT DREAMS Body Fragrance Mist θα γίνει το «must have» καλοκαιρινό αξεσουάρ για μετά τον ήλιο!

Τα προϊόντα της σειράς COCONUT DREAMS είναι δερματολογικά ελεγμένα, φροντίζοντας μοναδικά την υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά και vegan friendly καθώς οι πρώτες ύλες στη σύστασή τους δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα.

Με τη σειρά COCONUT DREAMS, το Carroten φροντίζει να παραμείνουμε ασφαλείς και λαμπεροί κάτω από τον ήλιο, προσθέτοντας εξωτικές νότες σε κάθε μας στιγμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα