
Υλικά
450 γρ. σπαγγέτι
150 γρ. βούτυρο αγελάδος (αυστηρά)
2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
ξύσμα από 2 λεμόνια
χυμό από 1 λεμόνι
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
επιπλέον τυρί για το σερβίρισμα
Την κάνουμε... Ελληνίδα αντικαθιστώντας την παρμεζάνα με ένα κρεμώδες ελληνικό τυρί, π.χ. κατίκι ή τσαλαφούτι.
Υλικά
450 γρ. σπαγγέτι
150 γρ. βούτυρο αγελάδος (αυστηρά)
2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
ξύσμα από 2 λεμόνια
χυμό από 1 λεμόνι
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
επιπλέον τυρί για το σερβίρισμα