Follow us

Για Πάντα Καλοκαίρι : Με τις πιο δροσερές & γεμάτες χρώμα επιλογές από τα Starbucks!

Αυτό το καλοκαίρι, τα Starbucks σε προ(σ)καλούν να σβήσεις τη δίψα σας με μοναδικά δροσιστικές νέες και αγαπημένες επιλογές!

STARBUCKS_SUMMER 2020 FROZEN ICEDTEA

Πήγαινε σε ένα κατάστημα Starbucks και βίωσε μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και δροσιάς με τα απολαυστικά Frozen Iced Teas. Τα δημοφιλή Tropical Mango και Strawberry & Lime επιστρέφουν και φέτος, παρέα με το νέο Apple & Kiwi, για να γίνουν ο καλύτερος σας σύμμαχος τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Για όσους προτιμούν την τόνωση ενός κρύου καφέ, φέτος θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα γλυκά και κρεμώδη Affogatos από τα Starbucks.

Starbucks Frozen Iced Teas: Η απόλυτη φρουτένια και ζωηρή σειρά παγωμένου τσαγιού

STRAWBERRY & LIME
FROZEN ICED TEA

Για Πάντα Καλοκαίρι

Ο αναζωογονητικός συνδυασμός από γλυκιά φράουλα και δροσερό λάϊμ, θα γίνει η αγαπημένη σου παρέα τα πιο ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού! Η απαλή γεύση του πράσινου τσαγιού και ο θρυμματισμένος πάγος μαζί με τη φράουλα και το λάϊμ, προσφέρουν ένα απόλυτα δροσιστικό φρουτένιο κρύο τσάι που θα τονώσει την κάθε στιγμή σου.

TROPICAL MANGO
FROZEN ICED TEA

Για Πάντα Καλοκαίρι  - εικόνα 2

Το λέει και το όνομά του: Βίωσε μια τροπική εμπειρία σε κάθε γουλιά! Μαύρο τσάι, θρυμματισμένος πάγος, μάνγκο και ανανάς. Η πιο εξωτική γεύση του καλοκαιριού που θα σε «ταξιδέψει» στους πιο γευστικούς προορισμούς!


APPLE & KIWI
FROZEN ICED TEA

Για Πάντα Καλοκαίρι  - εικόνα 3

Απολαυστικός συνδυασμός μήλου με ακτινίδιο, αναμειγνύεται με δροσερό πράσινο τσάι και θρυμματισμένο πάγο, προσφέροντας ένα ζωηρό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο σας. Ότι χρειάζεστε, για να συντροφεύσει τις ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

Νέα Affogatos: Αφεθείτε στον πιο γλυκό πειρασμό του καλοκαιριού

Για Πάντα Καλοκαίρι  - εικόνα 4


Τα Starbucks εμπλουτίζουν την γκάμα του κρύου καφέ, με τα νέα Affogatos. Με έμπνευση από την Ιταλία, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο blonde roast να «βυθίζεται» σ ΄έναν απολαυστικό συνδυασμό από κρέμα γάλακτος, θρυμματισμένο πάγο και την αγαπημένη τους γεύση! Τρεις εκδοχές είναι διαθέσιμες, όλες με την απαράμιλλη ποιότητα των Starbucks και την δεξιοτεχνία των baristas τους. Σοκολάτα, Καραμέλα ή Βανίλια: Ποια θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα