Follow us

Με την κρυολιπόλυση δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξεις για το τέλειο μαγιό!

Πόσες φορές τη βδομάδα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη παρατηρώντας πώς δείχνει ένα ρούχο πάνω σου; 

Ξένη Δημοσίευση
ΓΡΑΦΕΙ: ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
methodos-kryolipolisis

Και πόσες φορές αλλάζεις την επιλογή σου γιατί η εικόνα δεν σε ικανοποιεί; Σκέψου επίσης πόσες φωτογραφίες τραβάς συνήθως προτού επιλέξεις τη selfie που θα ποστάρεις στο προφίλ σου. Ή πόσα μαγιό δοκιμάζεις για να βρεις αυτό που θα σε «κρύψει» καλύτερα. Η μάχη ενάντια στο τοπικό πάχος είναι σχεδόν καθημερινή, δεν έχει εποχή, δεν έχει τέλος… Ή μήπως έχει; Μάθε πώς μπορείς να απαλλαγείς οριστικά με τη μη επεμβατική μέθοδο της κρυολιπόλυσης!

Η κρυολιπόλυση έχει γίνει πια η πιο δημοφιλής μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους. «Από το 2010 που πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι σήμερα, έχουν γίνει περισσότερες από 7 εκατομμύρια εφαρμογές με την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting(R), που αποτελεί την πιο ασφαλή, αποτελεσματική και αξιόπιστη επιλογή κρυολιπόλυσης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δείκτης ικανοποίησης ξεπερνά το 92%. Η κρυολιπόλυση έχει γίνει τόσο δημοφιλής ακριβώς επειδή μπορεί να προσφέρει εύκολα και ανώδυνα το αποτέλεσμα που μέχρι πρότινος μπορούσε να έχει κάποιος μόνο με την επεμβατική μέθοδο της λιποαναρρόφησης», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικός Διευθυντής των IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics).

Τέλος στο τοπικό πάχος σε 35 λεπτά

Αρκούν 35 λεπτά για να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος που σε ταλαιπωρεί στην κοιλιά, τους μηρούς, τα πλαϊνά της μέσης, την πλάτη, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο, ακόμα και την ψευδογυναικομαστία. Με τις ξεχωριστές κεφαλές της κρυολιπόλυσης CoolSculpting(R) που προσαρμόζουν τέλεια ανάλογα με την περιοχή, το τοπικό λίπος ψύχεται στους -13 βαθμούς Κελσίου. Τα περίσσια λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αρχίζει η σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό. «Η διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων γίνεται με απολύτως φυσιολογικό τρόπο, καθώς αποβάλλονται από τον οργανισμό όπως αποβάλλεται και το λίπος των τροφών», επισημαίνει ο Dr. Τζερμιάς.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, καθώς η περιοχή μουδιάζει γρήγορα τοπικά από το ψύχος και έτσι μπορείς ακόμα και να αποκοιμηθείς κατά τη διάρκειά της.

Κατάλληλη μέθοδος για κάθε περίοδο

Αναρωτιέσαι ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις κρυολιπόλυση; Κάθε εποχή είναι καλή εποχή! Αρκεί να μπορείς να αφιερώσεις 35 λεπτά από τον χρόνο σου! «Η κρυολιπόλυση CoolSculpting(R) δεν έχει παρενέργειες, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Είναι ένα ευχάριστο lunch-timetreatment που δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες, επομένως μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε περίοδο ή εποχή του χρόνου», τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

Ίσως τώρα εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, να έχεις ένα ακόμα κίνητρο για να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος. Να μην χρειαστεί δηλαδή για άλλη μία χρονιά να ψάξεις για το μαγιό που θα σε καλύψει καλύτερα, ούτε να περάσεις περισσότερες ώρες στην ξαπλώστρα για να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα της παραλίας.

Αποτέλεσμα για μία ζωή

Υπολόγισε ότι το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης χρειάζεται περίπου 2-3 μήνες για να γίνει ορατό, καθώς τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό, και βελτιώνεται σταθερά για τους επομένους 6 μήνες. Όταν ολοκληρωθεί η δράση της, το στρώμα του τοπικού λίπους θα έχει μειωθεί έως 40% στην περιοχή της θεραπείας και το σώμα θα δείχνει πιο αρμονικό. «Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και πάνω από όλα μόνιμο. Ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους μελλοντικά, το επιπλέον λίπος θα κατανέμεται πλέον πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα», επισημαίνει ο Dr. Τζερμιάς.

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα