Follow us

Just Mercy - Αγώνας Δικαιοσύνης : Συγκινεί και προβληματίζει η ιστορία της ταινίας

Για την πραγματική ιστορία του Walter McMillian, ενός αθώου αφροαμερικανού που καταδικάστηκε σε θανατική ποινή μιλάει ο «Αγώνας Δικαιοσύνης».

Just Mercy - Αγώνας Δικαιοσύνης

Η νέα ταινία Michael B. Jordan να πρόκειται για ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Bryan Stevenson και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία.

Πέρα από τον Jordan πρωταγωνιστούν επίσης οι Jamie Foxx, Brie Larson και Tim Blake Nelso, ενώ τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Destin Daniel Cretton.

Η πλοκή της ταινίας:
Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Bryan θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντιθέτως, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα. Αναλαμβάνει την υπόθεση του Walter McMillian, που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Στα χρόνια που ακολουθούν, ο Bryan εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικού και πολιτικού παρασκηνίου, απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Walter και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους.

Δείτε το τρέιλερ της δραματικής ταινίας «Αγώνας για δικαιοσύνη (Just mercy)», η οποία κυκλοφορεί από την Tanweer


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα