Follow us

Victoria Beckham: Παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη αυτοπεποίθηση και στιλ

Έχοντας πλέον τον αέρα και την αυτοπεποίθηση μιας επιτυχημένης σχεδιάστριας, η Victoria Beckham φαίνεται ότι εδώ και μερικές σεζόν δεν σχεδιάζει για να αποδείξει στον κόσμο της μόδας ότι αξίζει την προσοχή του.

MadameFigaro
ΓΡΑΦΕΙ: MADAMEFIGARO
H Victoria Beckham παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη αυτοπεποίθηση και στιλ

Η Βρετανή δημιουργός προσπάθησε πολύ και τελικά κατάφερε να είναι μία από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους του χώρου, καθώς μέσα από τις συλλογές της εκφράζει πλήρως τη σύγχρονη γυναίκα. Και τα ρούχα που παρουσίασε για τον ερχόμενο χειμώνα δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει τις προτάσεις της.

Η συλλογή ξεκίνησε από γνώριμα, παλιά και αγαπημένα μονοπάτια για τη Beckham. Το total black βρέθηκε σε πρώτο πλάνο μέσα από φορέματα, σακάκια, κοστούμια, παλτό μπλούζες και μπότες. Τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι δεν φοβάται πια το χρώμα –κάτι που συνεχίζει να συμβαίνει- όμως εν όψει του χειμώνα, θέλησε να κάνει και μια σειρά ρούχων στο all time αγαπημένο της μαύρο και πέτυχε το σκοπό της. Το total black παραμένει πρόταση και γι΄αυτούς που πιστεύουν ότι είναι βαρετό, η Beckham μόλις απέδειξε –πάλι- το ακριβώς αντίθετο.

Ακολούθησε μια σειρά ρούχων που θα μπορούσε να είναι η δική της εκδοχή για το σύγχρονο workwear. Η αριστοτεχνική χρήση του βρετανικού τουίντ, μέσα από καρό ensembles για παράδειγμα είναι μία επιλογή που δείχνει πως η Beckhan συνεχίζει να τολμάει και έχει βγει για τα καλά από την comfort zone της. Τα χρώματα, οι tailored γραμμές, συνδυασμένες όμως με πιο χαλαρά κομμάτια, που ενίοτε είχαν ογκώδη μανίκια, ή απλώς πιο χαλαρή γραμμή, τα χρώματα, το argyle knit και τα διακριτικά cut outs σε κάποια από τα looks συνέθεσαν μια χειμερινή γκαρνταρόμπα που έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα: δυναμισμό; και θηλυκότητα στις σωστές δόσεις.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα