Follow us

Κάνει να πίνω χυμό πορτοκάλι το βράδυ;: Πότε πρέπει να πιεις τον χυμό για να απορροφήσεις καλύτερα τα συστατικά

Ο χυμός πορτοκάλι είναι ένας από τους πιο θρεπτικούς. Ξέρεις όμως πότε και πώς πρέπει να τον καταναλώνεις;

Shape
ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE
χυμός πορτοκάλι

Ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού είναι η επιλογή που κάνεις για να τονώσεις το σώμα σου και να του προσφέρεις την απαραίτητη βιταμίνη C που χρειάζεται μέσα στην ημέρα. Σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι το σνακ που δεν λείπει από το εβδομαδιαίο πλάνο καθώς, εκτός από την βιταμίνη C, περιέχει απαραίτητα για τον οργανισμό θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Α και Β1, μαγνήσιο, σημαντική ποσότητα φολικού οξέως και αντιοξειδωτικά.

Είναι ιδανικό σνακ και για όσους ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους καθώς ένα ποτήρι 250ml προσδίδει περίπου 100(kcal) θερμίδες και πολλά οφέλη για τον οργανισμό.

Πότε είναι η ιδανική ώρα για να πιεις τον χυμό πορτοκάλι για μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη ώρα μέσα στην ημέρα για να καταναλώσεις ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι είναι τις πρωινές ώρες, λίγο μετά τη στιγμή που θα ξυπνήσεις.

Χυμός πορτοκάλι για πρωινό
Η ώρα αυτή είναι η πιο ιδανική καθώς εντάσσεται ευκολότερα, ταιριάζει με κάθε αλμυρή ή γλυκιά επιλογή πρωινού και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Προσπάθησε να μην τον πίνεις σκέτο αλλά σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα.

Δες περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα