Follow us

#TheList: 10 transitional πανωφόρια για τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου

Η ενδιάμεση σεζόν είναι ίσως η πιο δύσκολη στιλιστικά μιας και δεν ενδείκνυνται ούτε το πολύ ελαφρύ αλλά ούτε και το χοντρό ντύσιμο.

Harper's Bazaar
ΓΡΑΦΕΙ: HARPER'S BAZAAR
10 transitional πανωφόρια για τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου

Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι ένα outfit που θα μπορούσε να φορεθεί και τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, συνδυασμένο με ένα κομψό πανωφόρι. Ένα σακάκι, μία καμπαρντίνα, ένα denim jacket και πολλά άλλα, εκτός από το ότι είναι η πιο πρακτική λύση, είναι ικανά να μεταμορφώσουν ένα look και να του χαρίσουν επιπλέον πόντους στιλ.

Πειραματιστείτε λοιπόν και προσθέστε στην εμφάνισή σας ένα από τα πιο άνετα και fashion updated transitional πανωφόρια, λίγο πριν οι συνθήκες αρχίσουν να απαιτούν το πιο χοντρό σας παλτό.

To bomber
Το bomber ή και το varsity jacket γενικότερα, μπορεί να έχει λίγο πιο casual χαρακτήρα αλλά αν επιλέξετε ένα που είναι φτιαγμένο από σατέν, ή μετάξι μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με cocktail σύνολα.

Το blazer
Το φθινόπωρο θα μπορούσε να ονομαστεί και "the age of the blazer" καθώς το σακάκι είναι το πιο βολικό πανωφόρι γι' αυτή την περίοδο. Τα έντονα χρώματα, όπως το φούξια, είναι η καλύτερη και η πιο fashion updated επιλογή.

Δες περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα