Follow us

Πώς να φορέσω τα sneakers μου;: Η fashion editor σου απαντάει & σου δίνει τις προτάσεις της

Οι προτάσεις της fashion editor είναι τόσο απλές που μπορείς να τις εφαρμόσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
O δεκάλογος των sneakers

“Πώς να φορέσω τα sneakers μου;” αναρωτιέσαι καθε φορά που βαριέσαι να φορέσεις οτιδήποτε άλλο και θέλεις απλώς μια άνετη επιλογή, όχι όμως για να πας στο γυμναστήριο. Το sportswear ήρθε για να μείνει και δεν είναι τυχαίο. Η μόδα τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι σκέφτεται πολύ περισσότερο την άνεση, από ότι στο παρελθόν, έτσι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οι τάσεις της κάθε σεζόν μας προτείνουν επιλογές για να νιώθουμε άνετα σε κάθε περίσταση.

Επειδή λοιπόν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, όσο ωραία και αν είναι, δεν είναι και το πιο άνετο παπούτσι, θα σου προτείνουμε να φορέσεις λίγο παραπάνω τα αγαπημένα σου sneakers. Aκόμα και αν οι φόρμες, αλλά και τα sporty ρούχα γενικότερα, δεν είναι ό,τι πιο αγαπημένο σου, πρέπει να εντάξεις στο στιλ σου ένα ζευγάρι άνετα sneakers τα οποία θα συνδυάσεις με πολλά ρούχα και πολλά αξεσουάρ. Και εδώ ακριβώς επανέρχεται το ερώτημα “πώς να φορέσω τα sneakers μου” και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου προτείνουμε τρόπους να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα