Follow us

Αφροδίτη στην Παρθένο από 21 Αυγούστου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη περνάει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου έως 14 Σεπτεμβρίου.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνάει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ερωτεύεται δύσκολα, δίνει για να πάρει, είναι συντηρητική, συμφεροντολόγα και σχετικά άτυχη ερωτικά. Δείχνει την αγάπη της πρακτικά και όχι με γλυκύτητα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε ζώδιο πτώσης. Ουσιαστικά μας βοηθάει σε θέματα εργασίας και υγείας, είμαστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αναζητάμε την συνέπεια, τη λεπτομέρεια, ασκούμε κριτική. Θέλουμε μια σχέση με αμοιβαίο σεβασμό, θέλουμε να νιώσουμε την εκτίμηση, θέλουμε να μας φροντίζουν. Οι καλοί τρόποι, η καθαριότητα και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας σου αλλά και η καθημερινότητά σου. Τελειώνεις με διάφορες εκκρεμότητες, είσαι πιο αποδοτική και προσπαθείς όλα να λειτουργούν ρολόι. Αναπτύσσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και βοηθάς τους συναδέλφους σου, ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Αν αναζητάς εργασία, τώρα θα βρεις. Προσοχή στη διατροφή για να μην πάρεις επιπλέον κιλά. Μια ερωτική σχέση θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από την δουλειά ή την καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί την ερωτική σου ζωή, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται και ζεις όμορφες στιγμές. Η γοητεία σου είναι μεγάλη και δεν περνάς απαρατήρητη. Παίρνεις αυτά που θέλεις και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείς. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Τυχόν προβλήματα με παιδιά τακτοποιούνται. Διασκέδασε με φίλους, κάνε ευχάριστες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα