Follow us

Ελληνίδες influencers: Μας δίνουν ιδέες για να φορέσουμε τα πιο ωραία μαγιό της σεζόν

To θέμα μαγιό καλοκαίρι 2019 μας απασχολεί όλο και πιο έντονα

Οι Ελληνίδες influencers μας δίνουν ιδέες για να φορέσουμε τα πιο ωραία μαγιό της σεζόν

Λογικό μιας και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιουνίου και λίγο πολύ, όλοι ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Το κομμάτι που πρωταγωνιστεί στις διακοπές είναι το μαγιό, και αν δεν έχεις βρει ακόμα το τέλειο, θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Η Yamamay έχει τα πιο hot σχέδια της σεζόν, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Δες πώς τα φόρεσαν οι Ελληνίδες influencers και εμπνεύσου από τις εμφανίσεις τους για να δημιουργήσεις ένα κομψό beach look για τις διακοπές ή τις εξορμήσεις σου μακριά από την πόλη.

Το high neck top

H Βιργινία επέλεξε ένα μπικίνι Yamamay με high neck top. Μας αρέσει γιατί ταιριάζει ακόμα και στα κορίτσια που έχουν πλούσιο στήθος ενώ φυσικά μπορείς να το φορέσεις και αντί για οποιοδήποτε crop top συνδυάζοντάς το με μια μακριά φούστα, μια παντελόνα ή ένα τζιν σορτς.

Το must have μπικίνι

Πολλά είναι τα μαγιό που μπορείς να αποκτήσεις φέτος, όμως ένα στιλ είναι πραγματικά η απόλυτη τάση. Το μπικίνι που το πάνω μέρος του θυμίζει crop top και έχει και κοντό μανίκι, είναι μία από τις πιο ωραίες επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν και αυτή η εκδοχή της Yamamay που φοράει η Βιργινία, είναι η αγαπημένη μας. Δεν το φαντάζεσαι ήδη και εκτός παραλίας, με μία λευκή full skirt και εσπαντρίγιες;

Το λεοπαρ μπικίνι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Girls just wanna have sun!\u2600\ufe0f @YamamayOfficial \ud83d\udcf7 @markakis_photography . . . #HappySunnyGirls #Yamamay #SummerCollection #ad #danouuz #actress #bikini #leopardprint #swimsuit #sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz) στις 5 Ιούν, 2019 στις 7:37 πμ PDT

Η Δανάη προτίμησε μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Το λεοπάρ μαγιό δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο ή να κάνεις ένα total leopard beach look. Η Yamamay έχει ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις το σετ που σου αρέσει.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα