Follow us

Yamamay Summer Collection 2019: Αυτά είναι τα ιδανικά μαγιό για κάθε τύπο σώματος για το καλοκαίρι 2019

Η νέα καμπάνια της Yamamay έχει ιδιαίτερο νόημα.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Yamamay Summer Collection 2019 1

Κλείσε τα μάτια και σκέψου έναν μοναδικό εξωτικό προορισμό για το καλοκαίρι (και όχι μόνο). Αν σου λέγαμε να μας τον περιγράψεις, πολύ πιθανό να μας έλεγες ότι πρόκειται για ένα μέρος με καταπράσινα νερά, με ηρεμία, ηλιόλουστα τοπία. Κάπως έτσι είναι οι Μαλδίβες, που γι’ αυτή τη σεζόν είναι το σκηνικό που πλαισιώνει τη νέα καμπάνια Yamamay Summer Collection 2019. Το σημαντικό εδώ βέβαια δεν είναι μόνο το ότι μιλάμε για μια υπέροχη συλλογή, αλλά και για μια καμπάνια με νόημα, που έχει σαν στόχο εκτός των άλλων, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη μέριμνα για τη διάσωση των θαλασσών.

Η νέα καμπάνια της Yamamay έχει ιδιαίτερο νόημα


Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον επιλέχθηκαν οι Μαλδίβες. Βλέπεις εκτός από ένα μαγικό τοπία, τα νησιά αυτά αποτελούν και ένα από τα πλέον απειλούμενα μέρη του πλανήτη από τη ρύπανση των πλαστικών και την αύξηση της στάθμης των υδάτων.

Η Yamamay υποστηρίζει την θαλάσσια προστασία μαζί με το Ίδρυμα One Ocean για δεύτερη συνεχή χρονιά, προβάλλοντας την αποστολή και το έργο του καθώς και τον Κώδικα Ηθικής “Charta Smeralda” που τον εφαρμόζει και στις γραμμές παραγωγής της.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει είναι παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή της. Η μόδα άλλωστε μπορεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για διάφορα σημαντικά ζητήματα και η Yamamay για ακόμα μία φορά, χρησιμοποιεί τα μοναδικά καλοκαιρινά της σχέδια για να μας θυμίσει πως αν θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας, πρέπει κάτι να κάνουμε γι’ αυτό και να κινηθούμε προς μία πιο φιλική προς το περιβάλλον κατεύθυνση, γενικότερα.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο www.1ocean.org ή δες τον κώδικα ηθικής Charta Smeralda εδώ και γίνε μέλος.

Yamamay Summer Collection 2019

Τα μαγιό που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου φέτος είναι Yamamay


Η συλλογή είναι θηλυκή και πολύχρωμη ενώ στην καμπάνια πρωταγωνιστούν οι Greta, Zaina, Sheila και Claudia, τα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια των κλασσικών Girly διακοπών τους, φορώντας κομψά και θηλυκά κομμάτια, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Διαφορετικά κομμάτια, φορεμένα από διαφορετικά κορίτσια, θα σου δώσουν έμπνευση και ιδέες για να δημιουργήσεις και εσύ τα δικά σου beach looks, όποιο είδος διακοπών και αν επιλέξεις. Αυτή η συλλογή άλλωστε περιλαμβάνει τα πάντα. Ολόσωμα, μπικίνι και τρίκινι, εμπλουτισμένα με κορδόνια, βαθιά ντεκολτέ, αντιθέσεις, ασυμμετρίες και διαφορετικούς συνδυασμούς υφασμάτων, σε πολλά σχέδια που προσαρμόζονται σε όλους τους σωματότυπους ενώ δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου, όποιος και αν είναι ο φετινός προορισμός των διακοπών σου.

Yamamay Summer Collection 2019 - εικόνα 2

Δεν είναι μόνο τα σχέδια βέβαια που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και τα χρώματα. Fluo αποχρώσεις, που μάλιστα είναι έντονη τάση αυτή τη σεζόν, floral ή γεωμετρικά prints, όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Σε μια συλλογή με τόσο μεγάλη ποικιλία είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις και φυσικά δεν τελειώνουμε εδώ.

Κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ κοραλλί, τυρκουάζ και μπλε καθώς και το διαχρονικό ασπρόμαυρο, συνυπάρχουν σε αυτή τη συλλογή που που εμπνέεται από το καλοκαίρι και σε προκαλεί να κανονίσεις τώρα την επόμενη καλοκαιρινή σου εξόρμηση.

Yamamay Summer Collection 2019 - εικόνα 3

Το τέλειο resort look για τις διακοπές σου


Και για να είσαι σίγουρη ότι η βαλίτσα των διακοπών σου περιλαμβάνει τα πάντα, η συλλογή της Yamamay ολοκληρώνεται με υπέροχα resort κομμάτια. Ολόσωμες φόρμες, φορέματα, top και παντελόνια από πολύχρωμα και εξαιρετικά δροσερά υφάσματα, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις τέλειες εμφανίσεις στις διακοπές σου και όχι μόνο.

Yamamay Summer Collection 2019 - εικόνα 4

Αξίζει να πούμε κλείνοντας ότι η Yamamay δημιούργησε τη σειρά «Eco Vibes», η οποία είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλωμένες ίνες από μπουκάλια PET. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της Yamamay προς ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον κόσμο της μόδας.

Yamamay Summer Collection 2019 - εικόνα 5

Δες το video της καμπανιας

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη συλλογή σε 24 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τα δύο νέα καταστήματα στο Fabrica Shopping Center, στα Φηρά Σαντορίνης, αλλά και στη Χώρα Νάξου, στοYamamay.com, στο FB: YamamayOfficial και στο Instagram: @YamamayOfficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα