Follow us

Τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είδαμε στο street style των Εβδομάδων Μόδας : Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Στις Εβδομάδες Μόδας που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες τα αγαπημένα μας street style icons έκαναν ακόμη μία φορά μοναδικές εμφανίσεις που αξίζει να αντιγράψουμε πιστά.

MadameFigaro
ΓΡΑΦΕΙ: MADAMEFIGARO
Τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είδαμε στο street style των Εβδομάδων Μόδας

Αυτή τη φορά όμως δεν θα εστιάσουμε στα υπέροχα πανωφόρια, φορέματα και παπούτσια που επέλεξαν αλλά στα εκλεπτυσμένα κοσμήματα.

Με μία πρώτη ματιά το κόσμημα που φόρεσαν όλα τα κορίτσια της μόδας ήταν εντυπωσιακά σκουλαρίκια και σίγουρα είναι ένα item στο οποίο αξίζει να επενδύσεις και εσύ. Τα κοσμήματα έχουν τον τρόπο να συμπληρώνουν μοναδικά ένα outfit και άλλες φορές να γίνονται οι κύριοι πρωταγωνιστές σε αυτό. Όπως και να έχει δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα παραλείπεις καθώς μπορούν πολύ εύκολα να απογειώσουν ένα look.

Εκτός από τους κρίκους, οι οποίοι αποτελούν μία διαχρονική επιλογή και δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, είδαμε μοναδικά σκουλαρίκια με πέρλες, με ακανόνιστα σχήματα, rhinestone και tassels, με oversized πολύχρωμες πέτρες καθώς και άλλα που έμοιαζαν σαν να έχουν βγει από την κοσμηματοθήκη της γιαγιάς μας. Τα υπέροχα κοντινά των φωτογραφιών μάς έδωσαν την ευκαιρία να τα παρατηρήσουμε καλύτερα και να πάρουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ο Simon Porte Jacquemus ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας δύο παιδιών

Η φωτογραφία που ανέβασε ο διάσημος σχεδιαστής έφερε στην επιφάνεια την είδηση ότι ο ίδιος και ο σύντροφος του έχουν πλέον δύο παιδιά να μεγαλώσουν.

23 Απρ 2024 15:30