Απόκριες Στη Γλυφάδα

Όλη η Αθήνα ντύνεται αποκριάτικα και δίνει ραντεβού στη Γλυφάδα την Κυριακή 10 Μαρτίου για το διπλό πάρτυ της χρονιάς που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο!

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Pere Ubu & Seaspice, τα δυο αδελφοποιημένα μαγαζιά επι της οδού Κύπρου σας επιφυλάσσουν τη κορύφωση της Αποκριάς για όσους το πάρουν απόφαση να ξεφύγουν για λίγο από τη casual συνήθης έξοδο και να συμμετάσχουν σε δύο ταυτόχρονα διαφορετικά θεματικά parties το ένα δίπλα στο άλλο.

Απο τη μια το Pereubu σας προσκαλεί στο " Inner Shadows" να φορέσετε τη μάσκα σας και να εμφανισθείτε με black n white dress code ενω στα decks θα εναλλασσόνται ξένα μουσικά vibes απο τους Jason Wasabi , Nick Jojo & Mangata σε ενα Αποκριάτικο σκηνικό έκπληξη.

Απο την άλλη στο Seaspice έχουν τη τιμητική τους οι τραγουδιστές του Παγκόσμιου Στερεώματος . H Μadonna & o Michael Jackson καλούνται να συναγωνιστούν τους Σάκη Ρουβά, Σταμάτη Κόκοτα και όποιον άλλον λατρεύεται απο τα παλιά μέχρι σήμερα. Έχετε να επιλέξετε από φανταχτερές εμφανίσεις, αλλόκοτες μάσκες, κοσμοπολίτικο lifestyle ή απλά να βρείτε αυτή την σούπερ εμφάνιση που ταιριάζει παντού.

Οι φετινές Απόκριες στη Γλυφάδα έχουν λίγο ή περισσότερο απ’ όλα. Άλλωστε, πίσω από μια μάσκα όλα συμβαίνουν πιο εύκολα.

Ραντεβού την Κυριακή στα

Pere Ubu & Seaspice

Κύπρου 74 / Γλυφάδα

Fb : seaspiceglyfada / pere / ubu)

Tel : 2108941470 / 2121054489

Tags