Follow us

Instagram : Οι καλύτερες συμβουλές για τον τέλειο λογαριασμό

Αν αναρωτιέσαι πως να βελτιώσεις την εικόνα του προφίλ σου στο Ιnstagram και να του δώσεις τη δική σου προσωπική πινελιά, τότε εδώ σου έχω όλα τα tips!      

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Instagram

Καθώς γράφω αυτό το άρθρο είμαι βέβαιη πως δύο ειδών αναγνώστριες επιλέξατε να το διαβάσετε. Εσύ, που το Instagram έχει γίνει το αγαπημένο σου social media και δεν περνάει μισάωρο χωρίς να ελέγξεις τι καινούργιο ανέβηκε, και εσύ που ο τίτλος σου κίνησε την περιέργεια να δεις τι μπορεί να εννοώ όταν λέω “τον τέλειο λογαριασμό Instagram”.

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις, θα σου πω, πως στις μέρες μας το Instagram έχει γίνει το πιο διαδεδομένο κοινωνικό δίκτυο, με πάνω από 700 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Εκεί ποστάρεις τις φωτογραφίες που τράβηξες στο ταξίδι σου ή στο party της κολλητής σου, αν και πλέον μέσω των stories (φωτογραφίες δηλαδή που εμφανίζονται στους followers σου μόνο για 24 ώρες και μετά διαγράφονται αυτόματα) δημοσιεύεις και πιο καθημερινές σου στιγμές όπως το λαχταριστό burger που έφαγες ή το πρωτότυπο cocktail που δοκίμασες ή και το Outfit Of The Day (σε όρους Instagram OOTD) που επέλεξες να φορέσεις.

Διάβασε περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα