Follow us

Food Resolutions 2019: Τι θέλουμε να τρώμε και να πίνουμε τη νέα χρονιά

Είναι αυτή η περίοδο του χρόνου που τα resolutions έχουν την τιμητική τους

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Food Resolutions 2019

Όσο οι φίλες σου αναζητούν νέες δίαιτες ή αποφασίζουν τι δεν θα ξαναφάνε το 2019, τι θα έλεγες να ασχοληθείς με στόχους που διευρύνουν τη γεύση, την κουζίνα και την κοινωνική σου ζωή; Αυτά είναι τα food resolutions του 2019 και όσα θέλουμε να τρώμε και να πίνουμε τη νέα χρονιά:

Το ξεκαθάρισμα της κουζίνας

Το τέλος του Δεκεμβρίου αποτελεί μία καλή στιγμή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην κουζίνα. Συσκευές που δεν χρησιμοποιείς ή που θέλουν επισκευή (ή ανακύκλωση), ράφια με μπαχαρικά, σκόρπιες συνταγές – όλα χρειάζονται οργάνωση για να μπορείς να μαγειρεύεις με άνεση και να δημιουργείς νέες συνταγές.

Ποιότητα Vs Ποσότητα

Σε αυτή την άνιση μάχη, υπερτερεί συνήθως η ποσότητα και όχι η ποιότητα. Αξίζει να επενδύσουμε σε ένα μπουκάλι καλό κρασί, κι ας πιούμε λιγότερο, ή σε μία άριστη πρώτη ύλη, κι ας φάμε μικρότερη μερίδα.

Θέλουμε λιγότερο πρόχειρο φαγητό και περισσότερες επιλογές που έχουν τη βάση τους στις ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως για παράδειγμα ζυμωτά ψωμιά με προζύμι, χειροποίητα ζυμαρικά, αλλαντικά και τυριά μικρών παραγωγών και όσο το δυνατόν λιγότερα συσκευασμένα προϊόντα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα