Σε περίπτωση που ανήκεις σε εκείνους που θεωρούν ότι το να φτιάξουν μια μακαρονάδα σημαίνει «βράζω μακαρόνια», τότε μπήκες μόνο σου στη μαύρη λίστα. Όλων εμάς που έχουμε την pasta για Θεό μας.
Κράτα σημειώσεις, λοιπόν. Αυτό είναι το πρώτο σφάλμα στο οποίο υποκύπτεις κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος μιας λαχταριστής μακαρονάδας. Τα υπόλοιπα θα βρεις παρακάτω:
> Δεν ρίχνεις αλάτι στο νερό που βράζει μες στην κατσαρόλα.
> Ή το ρίχνεις πολύ νωρίς, όταν ακόμη το νερό είναι κρύο. Το σωστό είναι αλατώνεις όταν το νερό έχει πάρει βράση.