Follow us

Diesel: Αν θέλεις ρούχα που ξεχωρίζουν ξέρουμε ποια συλλογή πρέπει να αποκτήσεις

Η Pre-Spring 2019 συλλογή της Diesel θα γίνει η αγαπημένη σου

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Diesel

Αν παρακολουθείς τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι η Diesel αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα διεθνή brands, με ιδιαίτερες πρωτοποριακές συλλογές και στιλ που αποπνέει αέρα Ιταλίας! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους άλλωστε που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά κάθε fashionista, στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα.

Στα Diesel Stores στο Golden Hall και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αγίας Σοφίας 12 θα βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από τις νέες συλλογές, όπως jeans µε επεξεργασίες στο χέρι, δερµάτινες τσάντες, παπούτσια, ρολόγια και γυαλιά ηλίου, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο stylish σύνολα για κάθε περίσταση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η νέα Pre-Spring 2019 συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη Βερολινέζικη αισθητική, και διαθέτει έντονα graphic στοιχεία τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία collection. Τα leather jackets και τα oversized μπουφάν πρωταγωνιστούν, ενώ ανάμεσα στα looks Θα βρεις και άλλα κομμάτια, με πιο sporty χαρακτήρα mixed-and-matched με κομψά υφάσματα, για δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό all day look.

Τόσο η γυνακεία, όσο και η ανδρική συλλογή, έχουν άποψη και χαρακτήρα και γι’ αυτό σου προτείνουμε να δεις άμεσα τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery πιο πάνω, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, πριν γίνει sold out!

Aκολούθησε τη Diesel στο Instagram και πάρε περισσότερες στιλιστικές ιδέες.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα