Follow us

Έχει η καλύτερή σου φίλη άγχος;: Πώς να την βοηθήσεις να το αντιμετωπίσει

9 ιδέες για να το πετύχεις

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς να βοηθήσεις την καλύτερή σου φίλη να αντιμετωπίσει το άγχος

Όταν διανύουμε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή μας, είτε αυτή έχει να κάνει με το άγχος της δουλειάς είτε με έναν χωρισμό, αναζητάμε πάντα τους ανθρώπους που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλά και να στηριχτούμε σε εκείνους. Όλοι σχεδόν έχουμε βιώσει μία τέτοια στιγμή. Το ίδιο φυσικά πρέπει να κάνεις και εσύ όταν εκείνοι αντιμετωπίζουν μία περίοδο γεμάτη άγχος και στρες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βλέπεις τους φίλους σου να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κατάσταση, υπάρχουν όμως ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να προσφέρεις την ηθική υποστήριξη που χρειάζονται.

Αν λοιπόν η καλύτερη σου φίλη βιώνει μία αγχωτική περίοδο μπορείς να οργανώσεις μία ημέρα με δραστηριότητες που θα την γεμίσουν ενέργεια και θα της αποσπάσουν την προσοχή. Ένα νέο είδος γυμναστικής, ένα πρωινό πριν τη δουλειά ακόμα και το να παρακολουθήσετε μαζί την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν. Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με 9 ιδέες για να το επιτύχεις:

Διαλογισμός & yoga
Είναι γνωστό πως η πρακτική του διαλογισμού βοηθάει τόσο στην αύξηση της παραγωγικότητας όσο και στην μείωση του στρες. Μερικά μαθήματα διαλογισμού μέσα στην εβδομάδα θα βοηθήσουν εσένα και την φίλη σου να ξεφύγετε από το στρες. Μία καλή εναλλακτική ιδέα είναι να κατεβάσετε σχετικά apps και να ξεκουράσετε το μυαλό σας μέσα λίγα λεπτά. Με τις κατάλληλες τεχνικές θα απομακρύνετε όλη την ένταση και το άγχος μίας κουραστικής ημέρας. Μετά τον διαλογισμό δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μερικές ασκήσεις yoga.

Πιείτε τσάι
Σε μία ημέρα γεμάτη άγχος ο καφές δεν θα κάνει τα πράγματα καλύτερα. Ένα φλιτζάνι τσάι είναι αυτό που χρειάζεται η φίλη σου για να να χαλαρώσει.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα