Κι αυτό, γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων φτιάχνεται με λάθος τρόπο. Ορίστε λοιπόν κάποια βήματα για να το κάνεις σωστά και να δικαιωθείς από το ζουμερό αποτέλεσμα.
Μην χρησιμοποιήσεις τίποτα κατεψυγμένο
Ή τουλάχιστον φρόντισε να το ξεπαγώσεις σωστά. Ιδανικά πρέπει το λουκάνικο ή το κρέας που θα χρησιμοποιήσεις αντ' αυτού να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, πριν ακουμπήσει τη σχάρα. Αυτό θα βοηθήσει να ψηθεί σωστά.
Πάντοτε σε σχάρα, με κάρβουνο
Καλός ο φούρνος αλλά το ψήσιμο στα κάρβουνα δίνει ακόμη περισσότερη γεύση. Μπορεί να έχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δίνει το ιδανικότερο αποτέλεσμα.