Follow us

Star Style Tips: Αυτό είναι το στιλιστικό item που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities

Πολλές φορές οι Ελληνίδες celebrities μας εμπνέουν με τα looks τους, δίνοντας μας ιδέες για να πετύχουμε εντυπωσιακές και κομψές εμφανίσεις. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ελληνίδες πανωφόρι

Με τον ερχομό των πρώτων κρύων ημερών του χειμώνα οι περισσότερες από εμάς φοράμε ήδη τα αγαπημένα μας παλτό, ενώ παράλληλα αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το επόμενο πανωφόρι που θα επιλέξουμε για τη νέα σεζόν έτσι ώστε να είμαστε ζεστές και stylish.

Εξάλλου είναι γεγονός πως το πανωφόρι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα μας τα outfits, διότι ολοκληρώνει την εμφάνισή μας και μπορεί είτε να την απογειώσει είτε να την καταστρέψει. Η φετινή σεζόν περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία στις τάσεις στα πανωφόρια που σίγουρα θα βρεις εκείνο που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σου.

Δες ποια επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities και ετοιμάσου για την καλύτερη αγορά της φετινής σεζόν.

Αθηνά Οικονομάκου

Star Style Tips

To animal print είναι το πιο διαχρονικό και σέξι μοτίβο που αγαπούν οι τολμηρές fashionistas και φέτος με τη δυναμική επιστροφή του, το leopard πανωφόρι αποτελεί την πιο ιδιαίτερη επιλογή. Επομένως δε γινόταν να μην το επιλέξει και η stylish Αθηνά Οικονομάκου σε μία της εμφάνιση που σίγουρα κέντρισε τα βλέμματα.

Φαίη Σκορδά

Star Style Tips - εικόνα 2

Με σήμα κατατεθέν του τη γούνα προβάτου (φυσικά faux) τo borg jacket επιστρέψει από το 90s πιο σύγχρονο από ποτέ, προσαρμοσμένο στο ύφος της δεκαετίας που διανύουμε και απόλυτα μοντέρνο. Η Φαίη Σκορδά δεν το φοβήθηκε και το αγάπησε σε μία ζεστή γήινη απόχρωση. Well done!

Δες περισσότερα στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα