Follow us

Διάσημες Ελληνίδες: Αυτή είναι η πιο hot τάση του χειμώνα που υιοθέτησαν

Από όλες τις τάσεις της σεζόν υπάρχει μία που έκανε τη διαφορά και αγαπήθηκε περισσότερο από όλες τις Ελληνίδες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ελληνίδες διάσημες

O λόγος φυσικά για το το snake skin, το μοτίβο που μοιάζει με δέρμα φιδιού και το είδαμε τόσο σε παπούτσια όσο και σε casual και μη fashion items στις πασαρέλες των μεγάλων Οίκων, στα μαγαζιά και πλέον το συναντάμε και στους δρόμους της πόλη.

Δυναμικό, sexy και ταυτόχρονα απόλυτα stylish και in fashion το snake skin δε θα μπορούσε να μην αποτελέσει κύρια προτίμηση και των εγχώριων trend setters που ξέρουν καλά να ενσωματώνουν και να αναδεικνύουν τις τάσεις μέσα από το προσωπικό τους στιλ.

Φαίη Σκορδά, Βίκυ Καγιά, Αθηνά Οικονομάκου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ζέτα Μακρυπούλια και Σταματίνα Τσιμτσιλή το δοκίμασαν πρώτες με τους καταλληλότερους συνδυασμούς.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διάσημες Ελληνίδες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε snakeskin φούστα στη mini εκδοχή της από τα Bershka την οποία συνδύασε με μαύρο off shoulder top και την επίσης μεγάλη τάση στα παπούτσια, τα λευκά μποτάκια.

Φάιη Σκορδά

Διάσημες Ελληνίδες - εικόνα 2

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει την τάση στις μπότες που αποτελούν τη νέα μας στιλιστική εμμονή, ενώ πολύ σωστά κράτησε σε πιο ήρεμους τόνους την υπόλοιπη εμφάνιση με total black σύνολο.

Δες περισσότερα στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα