Follow us

Είδαμε Τη Φωλιά Των ΚούΚου : Πόσο αξίζει η εκπομπή που ανέστησε την πρωινή ζώνη του Star;

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστούν στο πρωινό του Star και υποδέχονται το κοινό στη... Φωλιά των Κούκου.

ΣΤη Φωλιά Των ΚούΚου

Η εκπομπή έχει υποστεί ένα μικρό ρετούς σε σχέση με την πρώτη σεζόν, αφού η Τζώρτζια Γεωργίου ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής αλλά στη βασική ομάδα προστέθηκε από πέρυσι και ο Γιώργος Κρικοριάν. Στο πόστο του και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Μαριλού Ρεπαπή.

Ως εκ τούτου η «Φωλιά» διαθέτει ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα πάνελ που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια.

Οι «ΚούΚου» θα μπορούσαν να είναι μια πολύ βαρετή εκπομπή γιατί είναι κυρίως «εσωτερικής κατανάλωσης». Δηλαδή, το κανάλι έστησε τη βραδινή ζώνη και χρειαζόταν ένα mainstream πρωινό που θα εκμεταλλευόταν όλα τα «καλούδια» που παράγει το υπόλοιπο πρόγραμμα του. Ευτυχώς, το αντιμετώπισε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα αυτή η «καμμένη γη» επί σειρά ετών να καταφέρει να κλέψει μερίδια από κάθε λογής ανταγωνισμό.

Μετά από κακοτοπιές, κάποιες δύσκολες χρονιές για την τηλεοπτική τους πορεία, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης βρήκαν επιτέλους ένα τηλεοπτικό πλαίσιο που τους σεβάστηκε και αυτοί μπόρεσαν και έδωσαν έναν καλύτερο εαυτό. Η εκπομπή ξέφυγε από τα συνηθισμένα και κυρίως από τον ορισμό του «μέτριου» αφού απέκτησε πολλά ισχυρά ή επίκαιρα ονόματα για τη μικρή οθόνη, όπως η Άση Μπήλιου, ο Λάμπρος Βακιάρος, τελευταία και ο Τιμολέων Διαμαντής.

Χωρίς να μπορεί να τοποθετηθεί απέναντι ούτε στο “Happy Day” ακριβώς, ούτε στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, οι «ΚούΚου» κατάφεραν να επιβιώσουν χωρίς να διεκδικούν με άγχος καμία πρωτιά. Άλλωστε, αν το έκαναν αυτό θα ήταν σχεδόν ουτοπικό. Στήσανε μια πολύ ωραία εκπομπή, με χιούμορ, με καλή εικόνα και περιεχόμενο. Α, και εξαιρετικούς καλεσμένους! Οι συνεντεύξεις στους «ΚούΚου» έχουν πάντα ενδιαφέρον. Είτε είναι για πλάκα, είτε είναι για είδηση, θα δεις μια συνέντευξη που την παρακολουθείς ευχάριστα.

Όπως έχω ξαναγράψει πιο παλιά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι οι αγαπημένοι μου παρουσιαστές. Προς Θεού, δεν είναι κάτι προσωπικό. Ενδεχομένως να τους έχω δει σε εκπομπές που ξεκάθαρα δεν μου άρεσαν, ως εκ τούτου τώρα είναι πιο δύσκολο να πεισθώ να τους δω και να πω «μπράβο». Όμως το λέω, προφανώς βρίσκονται στην καλύτερή τους στιγμή.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να τετραγωνίσεις τον κύκλο για να αξίζει να σε δει κάποιος στην τηλεόραση. Ορισμένες, ελάχιστες φορές, μια εκπομπή είναι μια «ωραία δουλειά», επειδή δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Όποια ώρα και να τη δεις, έχει κάτι να σου πει. Δείτε την άφοβα!

Είδαμε Τη Φωλιά Των ΚούΚου

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα