Μιρέλα Πάχου | Μαριάννα Πολυχρονίδη

Ένα δίδυμο που ίσως να μην περίμενες να δεις στη σκηνή, αφού και η Μιρέλα Πάχου και η Μαριάννα Πολυχρονίδη κινούνται σε διαφορετικού ύφους μουσικά μονοπάτια, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Οι δυο αγαπημένες καλλιτέχνιδες θα μας πουν “Όσα λένε οι φίλες” διατηρώντας η καθεμιά το δικό της μουσικό αποτύπωμα.

Η Μιρέλα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της έχοντας πλέον κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο της με τίτλο “Λίγο χρώμα”. Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή πορεία με τις σπουδές στη Νομική, γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαριάννα φέρνει μαζί της την θεατρική της ταυτότητα και την παντρεύει άψογα με την μουσική της πορεία και τις δυνατές συνεργασίες της. Από τις σημαντικότερες στιγμές της η δισκογραφική συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο "Στην ομίχλη των καιρών".

Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη: Στα backstage της φωτογράφησης τους
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (1)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (2)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (3)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (4)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (5)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (6)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (7)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (8)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (9)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (10)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη (11)
Μιρέλα Πάχου & Μαριάννα Πολυχρονίδη αφίσα