Follow us

Η απόλυτη Aperol Spritz εμπειρία: Τα μοναδικά καλοκαιρινά πάρτι βρέθηκαν σε 5 καλοκαιρινούς προορισμούς!

Το φετινό καλοκαίρι, το Aperol Spritz, το αγαπημένο μας ποτό, ταξίδεψε σε πέντε top καλοκαιρινούς προορισμούς και διοργάνωσε τα UltimateBeachParties, πέντε μοναδικά πάρτυ γεμάτα εκπλήξεις μουσική, χορό, χρώμα και ένταση!  

Aperol R

Με ultra καλοκαιρινή διάθεση, το πορτοκαλί ποτό ξεκίνησε το ταξίδι του στις 22 Ιουλίου από το Varkiza Resort Yabanaki Beach στην Αθήνα, προσφέροντας μοναδικές εκπλήξεις και απολαυστικές στιγμές σε όσους παρευρέθηκαν. Δεύτερη στάση των Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz η Χαλκιδική, όπου το αγαπημένο ποτό ξεσήκωσε την παραλία του Γλαρόκαβου στις 28 Ιουλίου. Επόμενοι σταθμοί ήταν η Πάρος στην παραλία Santa Maria στις 2 Αυγούστου, τα Χανιά, στο Ammos & Hlios Beach bar στις 8 Αυγούστου, ενώ τα μοναδικά πάρτυ ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο Kuzina, στις 11 Αυγούστου.

Η απόλυτη Aperol Spritz εμπειρία

Ένα Aperol Spritz πορτοκαλί όχημα ξεπρόβαλε από τη θάλασσα, έπλευσε προς τη στεριά, βγήκε έξω, έγινε bar και DJ deck και έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους!

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως το bar του Aperol Spritz θα βγει από τη θάλασσα αλλά και ούτε ότι αυτή η έκπληξη θα ήταν η αρχή για ένα εκπληκτικό beach party! Αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς που το έζησαν από κοντά, αυτή τη στιγμή σας έρχονται τέλειες εικόνες καλοκαιριού, δροσιστικά Aperol Spritz, χαμόγελα και πολλές φιγούρες στην άμμο! Αν είστε πάλι ανάμεσα σε εκείνους που δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν και αυτή τη στιγμή ζηλεύετε κάπως, μην ανησυχείτε, μπορείτε να απολαύσετε μερικές φωτογραφίες και να προετοιμαστείτε για του χρόνου!

Η απόλυτη Aperol Spritz εμπειρία - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα