Follow us

Πώς να συνδυάζεις κάθε είδος sneakers με το ντύσιμό σου: Χρήσιμες συμβουλές για να τα φοράς πάντα σωστά

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται κάποτε, αθλητικά παπούτσια δεν φορούσες αν δεν ήσουν αθλητής, ράπερ, skater ή απλά πιτσιρικάς. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς να συνδυάζεις κάθε είδος sneakers με το ντύσιμό σου

Σήμερα, δεν νοείται να μην υπάρχει στην ενήλικη παπουτσοθήκη σου ένα ζευγάρι sneakers, που μπορείς να το φορέσεις παντού. Κυριολεκτικά. Από τη δουλειά, μέχρι την πρωινή σου βόλτα, το βράδυ στο ποτό, ακόμα και σε επίσημη περίσταση (γάμο, βάπτιση).

Και επειδή εκεί έξω στην αγορά οι επιλογές είναι αμέτρητες, συγκεντρώσαμε όλα τα είδη των sneakers που βρίσκονται φέτος στο προσκήνιο της μόδας και μαζί χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις τους σωστούς ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

Τα εκκεντρικά

Πρόκειται για τα λεγόμενα bold sneakers, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο της μόδας και αποτελούν μεγάλη αδυναμία των διασημότερων οίκων μόδας. Είναι εκκεντρικά τόσο σε χρώματα, όσο και σε σχέδια και υλικά κατασκευής. Κυκλοφορούν σε έντονες αποχρώσεις, διαθέτουν φαρδιές σόλες και larger than life logos.

Ο στιλιστικός κανόνας: Συνδυάζονται με ένα μονόχρωμο και «καθαρό» σύνολο. Δηλαδή με κλασικές, ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό, το μαύρο, το μπλε και το γκρι και με ρούχα που δεν έχουν σχέδια, στάμπες και τίποτα «κραυγαλέο» πάνω τους.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα