Follow us

Είδαμε Την Τατιάνα Στεφανίδου Στον ΣΚΑΪ : Αξίζει να τη δεις; Πόσο καινούργιο είναι το «Μαζί σου»;

Όταν άκουσα ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τελειώνει από το Epsilon στεναχωρήθηκα. Η Στεφανίδου δεν είναι μια τυχαία παρουσιάστρια, είναι στρατιώτης της τηλεόρασης.

Τατιάνα Στεφανίδου - Μαζί Σου Rnew

Ακούγοντας στο μεσοδιάστημα για ενδεχόμενο μεταγραφής της στο «Νέο Κανάλι» ανησυχούσα ακόμα περισσότερο, αφού θα είχε να σηκώσει στις πλάτες της ακόμα ένα άγνωστο, σχεδόν τοπικό κανάλι που φιλοδοξούσε να γίνει σημαντικό μέσω εκείνης και της άριστης -στο είδος- δουλειάς της.

Και ήρθε η φήμη, η είδηση για τον ΣΚΑΪ και μετέπειτα τα «προεόρτια» της πρεμιέρας της. Νέος τίτλος, νέα ομάδα, υπό την ομπρέλα της ασυναγώνιστης ομάδας του Φαλήρου στην Ενημέρωση – τι καλύτερο; Ήμουν ήσυχος πως η Τατιάνα βρήκε έναν σταθμό που της αξίζει, που θα τη στηρίξει, που θα της χαρίσει την αίγλη που αρμόζει σε μια παρουσιάστρια του βεληνεκούς της. Γιατί πέρα από τα «μεσημεριανά» που θα της χρεώνουν πάντα, έχει να επιδείξει και μια μακρά πορεία σε κάθε τηλεοπτικό πόστο και κάθε φορά μάλιστα σημαντική επιτυχία.

Και φθάνουμε στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και το «Μαζί σου». Και τι βλέπω; Το «Τατιάνα Live» με άλλο τίτλο, με σχεδόν ίδιο σκηνικό, με σχεδόν την ίδια ομάδα, την ίδια φιλοσοφία. Είδαμε ένα τηλεοπτικό προϊόν του Epsilon να μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Που αυτό ξεκάθαρα δεν είναι ένα βήμα μπροστά, είναι τηλεοπτική επιβίωση.

Κατ' εμέ είναι τουλάχιστον «περίεργο» να πηγαίνεις στο -σχεδόν- πρώτο κανάλι της χώρας και να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανες στον σταθμό που ο κόσμος των media χαρακτήριζε ως β' εθνική. Θυμάμαι τα λόγια των υπευθύνων του ΣΚΑΪ, στην παρουσίαση του προγράμματος, που αποκάλεσαν τη Στεφανίδου «ιέρεια του κοινωνικού ρεπορτάζ» και την καλωσόριζαν σε ένα «μεγάλο κανάλι». Γιατί, λοιπόν, βγήκε με την εκπομπή και κυρίως την αισθητική του... μικρού καναλιού; Και μάλιστα με αρκετά εμπόδια - μικρόφωνα που διέκοπταν τον ήχο της φωνής της, ζωντανές συνδέσεις που δεν ακούγονταν και άλλα τέτοια.

Για το περιεχόμενο της εκπομπής, ωστόσο, δεν έχω να πω κάτι. Η Τατιάνα Στεφανίδου σε αυτό το είδος είναι άπιαστη. Επίκαιρη, αρκούντως λαϊκή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κοινού που την ακολουθεί τα τελευταία χρόνια από μια άλλου είδους τηλεόραση, διαβασμένη και φυσικά απίστευτα έμπειρη. Και με μία ουσιώδη, «διαφορετική» και καθόλου lifestyle συνέντευξη, με τον Άκη Σακελλαρίου.

Τι κερδίζει κάθε πλευρά με αυτή τη συνεργασία;

Η Στεφανίδου κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στο ευρύ κοινό, στην αβάντα που της χαρίζει το lead in του 20% από τους «Αταίριαστους». Ο ΣΚΑΪ ανοίγει τη βεντάλια του σε γυναικεία κοινά, φέρνει ένα πιο λαϊκό και «μέσο» τηλεθεατή στον δέκτη του και πετυχαίνει τον στόχο του, να γίνει το μεγάλο, μαζικό κανάλι της χώρας. Σας θυμίζει κάτι; Κι εμένα.

Φυσικά και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Δεν θα τα βάλουμε με την αισθητική της εκπομπής, τη στιγμή που μιλάμε για ένα προϊόν 100% Τατιάνα. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Αυτή είναι η Στεφανίδου, είναι πιστή σε αυτό που κάνει και ανταποκρίνεται απόλυτα στα «θέλω» του κοινού της.

Όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ΣΚΑΪ αλλάζει πρόσωπο και δεν θα έχει πλέον ένα πρωινό, όπως αυτό της Τσαπανίδου, της Μπουσδούκου, της Μπάρμπα. Σαν τηλεθεατής χρειάζομαι χρόνο, συγχωρείστε με.

Είδαμε Την Τατιάνα Στεφανίδου Στον ΣΚΑΪ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα