Follow us

Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον μένεις μαζί της από συνήθεια: Πώς θα βγεις από το comfort zone!

Το να πέφτεις στον έρωτά της και εκείνη στο δικό σου είναι ωραίο πράγμα. Όμορφο συναίσθημα, με τις απαραίτητες στιγμές ταλαιπωρίας, αλλά κατά βάθος μαγικό.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον μένεις μαζί της από συνήθεια

Όσο σκληρός κι αν το παίζεις, θες να είσαι μαζί της συνέχεια, να τη βλέπεις, να τη νιώθεις, να κάνετε πράγματα μαζί, να φτερουγίζουν αυτές οι πεταλουδίτσες στο στομάχι σου, μπλα, μπλα, μπλα. Όλοι μιλάμε τόσο εύκολα για το πόσο ωραίο είναι να ερωτεύεσαι κάποιον. Τι γίνεται όμως όταν ο έρωτας φεύγει; Αλήθεια, πόσο κρατάει;

Υπάρχουν συγκεκριμένες έρευνες που έχουν δείξει ότι πολλά διαζύγια συμβαίνουν πάνω στον 4ο χρόνο έγγαμου βίου. Αλλά ας μην το πάμε τόσο μακριά. Κάποιοι ψυχολόγοι λένε πως με μαθηματική ακρίβεια, το πάθος κάποτε τελειώνει κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί η ερωτική έξαψη δεν αντέχεται για πολύ καιρό, θα εξαϋλωνόμασταν και δεν θα ήμασταν παραγωγικοί σε κανέναν άλλον τομέα. Φαντάσου να έχεις δέκατα για όλη σου τη ζωή...

Παράλληλα, έρευνες υποστηρίζουν πως ο έρωτας κρατάει περίπου δύο χρόνια, πάνω-κάτω. Είναι τότε που το σεξ αρχίζει και γίνεται πιο αραιό και η οικειότητα καλύπτει σιγά - σιγά τα πάντα. Τα πρώτα σημάδια αποχώρησης του έρωτα και του περάσματος στην οικειότητα είναι ύπουλα. Κάποιοι αντέχουν γιατί έχουν συναίσθηση της κατάστασης, αγαπιούνται και υποφέρουν μόνο από τη φυσική φθορά του χρόνου, όχι από προβλήματα που τόσο καιρό ως κεραυνοβολημένοι δεν έβλεπαν.

Κάθε περίπτωση σχέσης είναι σίγουρα διαφορετική (παρόλο που όλες καταλήγουν στα ίδια). Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που δείχνουν πως αυτό που σε κρατάει ακόμα μαζί της δεν είναι ο έρωτας ή η αγάπη, το δέσιμο κι όλα αυτά τα ωραία, αλλά η συνήθεια. Όταν αυτά εμφανίζονται, ίσως πρέπει να αποδεχτείς πως αυτό που έχετε, έκανε τον κύκλο του ή οδεύει προς τα εκεί.

Δες τα σημάδια στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα