Χριστίνα Μπόμπα

Ήρθε και αυτή η στιγμή, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της Χριστίνας Μπόμπα. Ο γάμος της ίδιας με τον Σάκη Τανιμανίδη έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Σίφνο με την Μαρίνα Βερνίκου στον ρόλο της κουμπάρας.  

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Η νύφη, ως απόλυτη πρωταγωνίστρια, ήξερε πώς να εντυπωσιάσει μέσα σε μία υπέροχη δημιουργία Celia Kritharioti την οποία συνόδευσαν ιδανικά ένα προσεγμένο νυφικό μακιγιάζ και ένα νεανικό χτένισμα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, όσον αφορά το μακιγιάζ, η όμορφη Χριστίνα αφέθηκε στα χέρια της Αδαμαντίας Κατσαμπή, η οποία έδωσε έμφαση στο χρώμα των ματιών της ευτυχισμένης νύφης μέσα από τις nude αποχρώσεις σε μάτια και χείλη. Η επιδερμίδα της Χριστίνας έλαμπε ενώ λίγες πινελιές από ένα bronzer ζέσταναν το αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr