Follow us

Tips για να ξέρεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν περισσότερο: Μάθε ποια είναι και θα δεις το στυλ σου να εκτοξεύεται

Είτε ενδιαφέρεσαι για τα ρούχα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως θέλεις οι αποχρώσεις στις οποίες τα επιλέγεις να αναδεικνύουν το καλύτερο σου εαυτό.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Tips για να ξέρεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν περισσότερο

Ακόμη λοιπόν και στις επιλογές των χρωμάτων, υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που θα φροντίσουν να δείχνεις στιλάτος και κομψός.

Προσδιόρισε τον τόνο χρώματος της επιδερμίδας σου


Ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι ψυχρός, ζεστός ή ουδέτερος, χωρίς να έχει σημασία πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι το δέρμα σου στην επιφάνειά του.

> Κοίτα το χρώμα στις φλέβες σου. Αν το δέρμα σου είναι αρκετά ανοιχτό και μπορείς να δεις τις φλέβες σου, εξέτασε αν έχουν περισσότερο πράσινη ή μια απαλή μπλε απόχρωση. Η πρώτη δηλώνει ότι έχεις θερμή επιδερμίδα, ενώ η δεύτερη δηλώνει πως έχεις πιο ψυχρή.

> Δώσε προσοχή στο ρολόι σου. Τα ασημένια ρολόγια δείχνουν καλύτερα στις δροσερές επιδερμίδες, ενώ τα χρυσά κολακεύουν τις πιο ζεστές. Φυσικά, μπορείς πάντα να διαλέξεις το αγαπημένο σου μέταλλο ενστικτωδώς...

> Επένδυσε στα βασικά χρώματα. Τα ασπρόμαυρα έχουν την τάση να ταιριάζουν καλύτερα στην ψυχρή επιδερμίδα, εν αντιθέσει με τη ζεστή που συνδυάζονται καλύτερα χρώματα όπως το ιβουάρ και οι αποχρώσεις του καφέ.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα