ΣΚΑΪ

Η Άννα Μπουσδούκου βρίσκεται οριστικά εκτός ΣΚΑΪ με το «Τώρα», η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου που πέρασε στα χέρια της νεαρής παρουσιάστριας μετά την αποχώρηση της προκατόχου της, να ολοκληρώνει τον κύκλο μετά από αρκετά χρόνια στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου. 

Κάθε πρωί λοιπόν είναι επίσημο πως θα βλέπουμε τους «Αταίριαστους», δηλαδή τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, που μετακομίζουν από τις 12 το μεσημέρι στις 10 το πρωί.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως θα είναι αρκετά σημαντική για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, αφού το «Τώρα» σημείωνε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης κατακτώντας πολλές φορές την κορυφή, ακόμα και αν απέναντι υπήρχε η Φαίη Σκορδά. Έτσι, βέβαια, δημιουργείται και ο τηλεοπτικός χρόνος για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που όλα δείχνουν πως θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στις 12 ακριβώς.

Δες το τρέιλερ:

Your browser doesn't support HTML5 video.