Follow us

Τα διαχρονικά hairstyles: Τρία αντρικά κουρέματα που θα είναι πάντα στη μόδα

Όσες «τάσεις» και «μόδες» κι αν αλλάξουν, θα υπάρχουν πάντα κάποια σταθερά σημεία αναφοράς.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
David Beckham

Τα κουρέματα εκείνα που έδειχναν, δείχνουν και θα δείχνουν «επίκαιρα» σε κάθε αντρικό κεφάλι χθες, σήμερα, αύριο και «εις τους αιώνας, των αιώνων, αμήν».

Αναρωτιέσαι σε ποια αναφερόμαστε; Ιδού:

Tο buzz cut

Με λίγα λόγια...
Το περιβόητο «κούρεμα με την ψιλή» που έλεγε μια φορά κι έναν καιρό ο πατέρας σου. Απαραίτητα σε κάποια από τις «σκάλες» 1 έως 4 της μηχανής, να σημειωθεί.

Σε ποιον ταιριάζει;
Σε άντρες με όμορφα, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου.

Πώς μπορείς να το πετύχεις
Χρησιμοποιώντας την ίδια σκάλα σε όλα τα μαλλιά σου ή, εναλλακτικά, κάνοντας fade στα πλάγια και στο πίσω μέρος του κρανίου σου, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι λιγότερο «επιθετικό». Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δε, μπορείς να ζητήσεις από τον κουρέα σου να χρησιμοποιήσει ψαλίδι αντί για μηχανή. Ναι, με τον τρόπο αυτό η όλη διαδικασία του κουρέματος θα πάρει περισσότερη ώρα, όμως μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος ότι ο κουρέας σου θα διακρίνει πιθανά βαθουλώματα ή «φουσκώματα» στο κρανίο σου και, ως εκ τούτου, θα κόψει όλες τις τρίχες στο ίδιο μήκος.

Πώς «φορμάρεις»
Χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα από κάποια πομάδα, κρέμα ή πηλό. Τα προϊόντα αυτά, μολονότι δεν μπορούν να αλλάξουν το σχήμα και τη φόρμα του συγκεκριμένου κουρέματος (προφανώς...), εντούτοις μπορούν να «παίξουν» με την υφή των μαλλιών σου, χαρίζοντας ματ ή στιλπνό «φινίρισμα, ανάλογα με τα γούστα σου .

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα