Follow us

9 πράγματα που πρέπει να βάλεις στην bucket list σου: Πώς να κάνεις την ζωή σου πιο ευτυχισμένη

Αν έχεις δει την ταινία "The Bucket List" με πρωταγωνιστές τους Morgan Freeman και Jack Nicholson θα θυμάσαι πως υποδύονται δύο καρκινοπαθείς οι οποίοι ξεκινούν ένα ταξίδι εκπλήρωσης στόχων. Δημιουργούν μία bucket list μέσω της οποίας συγκεντρώνουν όλα όσα θέλουν να κάνουν πριν πεθάνουν. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
9 πράγματα που πρέπει να βάλεις στην bucket list σου

Αν κάτι μας μαθαίνει αυτή η ταινία είναι πως η ζωή περνάει με γρήγορους ρυθμούς και πολλές φορές λόγω καθημερινών υποχρεώσεων και άλλων συνθηκών δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε.

Συνήθως όταν ακούμε για bucket list το μυαλό μας πηγαίνει στα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος έστω μία φορά στη ζωή του. Από ένα μακρινό ταξίδι, μία πτήση με hot air balloon, μέχρι το να δοκιμάσεις την κουζίνα ενός από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Σίγουρα όλα τα παραπάνω αποτελούν εμπειρίες όμως υπάρχουν και εκείνες οι πιο απλές που σε κάνουν πράγματι ευτυχισμένη.

Kάθε λίστα φυσικά διαφέρει ανάλογα με τους στόχους του κάθε ανθρώπου, αν όμως ψάχνεις έμπνευση για να ανανεώσεις την δική σου ακολουθούν παρακάτω μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες.

Ταξίδεψε μόνη σου
Όσο και να λατρεύουμε τις οικογενειακές διακοπές ή εκείνες με τις κολλητές μας ένα solo ταξίδι θα σου προσφέρει μία διαφορετική και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα εμπειρία. Θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου, θα ακολουθήσεις αποκλειστικά και μόνο τα δικά σου ένστικτα και θα δημιουργήσεις το δικό σου πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Να είσαι ευγενική με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις
Όλοι έχουμε μία απαιτητική καθημερινότητα όμως το να προσφέρεις μερικές πράξεις καλοσύνης στους γύρω σου (ακόμη και αν δεν τους ξέρεις) είναι κάτι που θα σε γεμίσει χαρά και ευτυχία.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα