Follow us

Πώς θα ταξιδεύεις σαν επαγγελματίας: 10 ταξιδιωτικά κόλπα που πρέπει να γνωρίζεις!

Πιθανώς να περνάς πολλές ώρες μέσα σε αεροπλάνα λόγω δουλειάς -εντός ή και εκτός Ελλάδας. Αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο, ίσως και λίγο χρήμα για ξόδεμα, γυρνώντας τον κόσμο για διακοπές και εμπειρίες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα ταξιδεύεις σαν επαγγελματίας

Το μόνο σίγουρο είναι πως και στις δυο περιπτώσεις αναζητάς κάθε φορά να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αλλά και να χαμηλώσεις το budget κάθε ταξιδιού σου, αποφεύγοντας να πληρώσεις για πράγματα που θα μπορούσες είτε να είχες αποφύγει είτε να είχες κάνει μια πιο οικονομική επιλογή.

Διάλεξε ένα φθηνό πάρκινγκ κοντά στο αεροδρόμιο
Εκτός αν μένεις δίπλα στο δίκτυο του Μετρό, η αμέσως πιο άνετη κίνηση είναι να αφήσεις το αυτοκίνητό σου σε κάποιο πάρκινγκ κοντά στο αεροδρόμιο (και όχι μέσα σ’ αυτό).

Κάνε το πλάνο των ταξιδιών σου όσο μπορείς νωρίτερα

Ένα μυστικό, που μολονότι πολλοί το γνωρίζουν, εντούτοις ελάχιστοι φροντίζουν να το εκμεταλλευθούν: τα consolidation tickets. Αυτά, που αν τα κλείσεις μήνες ή και αρκετές εβδομάδες πριν, μπορείς να κερδίσεις έκπτωση έως και 70%, αρκεί να γνωρίζεις με ακρίβεια το πρόγραμμά σου -οι αλλαγές ημερομηνιών κοστίζουν το ίδιο και περισσότερο με το κανονικό εισιτήριο. Σκέψου μόνο πόσα χρήματα θα έχεις εξοικονομήσει αν πετάς προγραμματισμένα, τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο.

Βρες μια αεροπορική εταιρεία που σε εξυπηρετεί καλά και κόλλα μαζί της
Υπάρχει ένας μόνο ένας επιβεβαιωμένος και απολύτως εξατομικευμένος τρόπος για να ανακαλύψεις τα καλύτερα προγράμματα που παρέχουν πολλοί διεθνείς αλλά και ελληνικοί αερομεταφορείς: η εμπειρία σου. Τι μπορείς να κερδίσεις επιμένοντας να πετάς με την ίδια εταιρεία κάθε φορά; Καλές πιστώσεις, εκπτώσεις, έγκαιρη ενημέρωση στο e-mail σου, καλύτερη εξυπηρέτηση στο check in, θερμότερα χαμόγελα από τις αεροσυνοδούς και πολλά άλλα.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα