Follow us

Οι ολέθριες επιπτώσεις που έχει το junk food στο πέος σου : Εσύ τις ξέρεις;

Δύο ίσως είναι οι μεγαλύτερες χαρές στη ζωή: φαγητό και σεξ. Μπορείς να τις απολαύσεις με παρέα ή και μόνος σου, όμως είναι βέβαιο πως το φαγητό έχει τον τρόπο να καταστρέφει το σεξ -το αντίθετο δεν ισχύει.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
junk food

Ο λόγος; Η χοληστερόλη, ο ύπουλος εχθρός των αρτηριών σου, ο κακός οιωνός των καρδιακών προσβολών, ο καταστροφέας της στύσης σου. Καταραμένη να 'ναι...

Διαβάζοντας την αναφορά του Dr. Michael Krychman (επιστημονικού διευθυντή του Southern California Center for Sexual Health and Survivorship) έπειτα από μελέτη που διενήργησε και η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Medline, θα σε ζώσουν κι εσένα τα φίδια.

«Η χοληστερόλη, είναι μια κηρώδης, λιπαρή ουσία που ταξιδεύει σε όλα τα όργανα του σώματος σε μικρά σωματίδια που ονομάζονται λιποπρωτεΐνες. Υπάρχουν δύο τύποι χοληστερόλης, η “καλή” (HDL) και η “κακή” (LDL). Η πρώτη, κυκλοφορεί στο αίμα και πηγαίνει κατευθείαν στο συκώτι όπου διασπάται και χρησιμοποιείται από το σώμα φροντίζοντας για πολλές λειτουργίες του οργανισμού. Η LDL, η κακή χοληστερόλη, περνά μέσα από τις αρτηρίες αφήνοντας ένα βλαβερό ίχνος πλάκας που με τον καιρό εμποδίζει τη ροή του αίματος. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται αθηροσκλήρωση και αποτελεί πρόδρομο για καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και στυτική δυσλειτουργία», λέει ο Krychman.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα