Follow us

Πώς θα φέρεις τη φινέτσα της Γαλλικής Ριβιέρας στο καλοκαιρινό σου στυλ : Έτσι θα υιοθετήσεις την απαράμιλλη κομψότητα των αρσενικών της Κυανής Ακτής

Cote d'Azur ή Κυανή Ακτή ή Γαλλική Ριβιέρα ή ακόμα καλύτερα το μέρος όπου βρίσκονται οι Κάννες, η πόλη που φιλοξενεί το ίσως πιο γνωστό κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ευρώπης.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα φέρεις τη φινέτσα της Γαλλικής Ριβιέρας στο καλοκαιρινό σου στυλ

Από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα στον κόσμο, το ευλογημένο αυτό μέρος της νοτιοανατολικής ακτής της Γαλλίας είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι, τον πλούτο, τη μόδα και το σινεμά. Κι όχι τυχαία. Αν ρωτήσεις κάποιον τι του έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται τη Γαλλική Ριβιέρα, σίγουρα θα αναφερθεί σε κάποια από τα ακόλουθα: φεστιβάλ των Καννών, celebrities, πλουσιοπάροχα πάρτι σε πολυτελή γιοτ με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη και σούπερ σέξι μοντέλα να λικνίζουν τα κορμιά τους, απαράμιλλα κομψές αντρικές και γυναικείες εμφανίσεις. Σ' αυτό το τελευταίο θα σταθούμε και συγκεκριμένα στο φινετσάτο στυλ των αρσενικών που μαγνητίζουν τα βλέμματα με την καλαισθησία και την πάντα ενημερωμένη γκαρνταρόμπα τους.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζεις και να έχεις στην καλοκαιρινή ντουλάπα σου για να κλέψεις λίγη από τη λάμψη και την αρρενωπότητα των αντρών, που ζουν και αναπνέουν στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή.

Τα χρώματα
Η χρωματική παλέτα της Γαλλικής Ριβιέρας έχει στο επίκεντρο τα κλασικά, ουδέτερα, γήινα και πάντα κομψά χρώματα του μπεζ, του εκρού, του καμηλό, αλλά και του λευκού. Τις αποχρώσεις αυτές περιβάλλουν τα παστέλ -φιστικί, γαλάζιο, κίτρινο, λιλά- και τα έντονα χρώματα που ορίζουν το ναυτικό στυλ, το κόκκινο και το μπλε.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα