Το πρώτο καλοκαιρινό πάρτι της πόλης

Το πρώτο party του καλοκαιριού, είναι γεγονός!   

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Η πιο όμορφη ταράτσα της πόλης στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και η Dj και γνωστή παραγωγός του Best Fm Μαρία Παπιδάκη, μας υποδέχονται σε ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας.

Το Olive garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου TITANIA, μας καλεί μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαΐου και ως τη 01:00 το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουνίου, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την τελευταία βραδιά της Άνοιξης και την επίσημη είσοδο του καλοκαιριού, με δροσιστικά cocktails και εκλεκτά finger foods.

Signature cocktails όπως το Olive garden spa, Lemon pie, V-Berry και πολλές ακόμα δημιουργίες των έμπειρων bartenders μας, αλλά και twists σε άλλα κλασσικά αγαπημένα, μόνο με 8€ και συνοδευτικά από bite size επιλογές με την υπογραφή του Executive chef Χρήστου Τζιλήρα, κέρασμα του ξενοδοχείου.

Οι καλοκαιρινές διακοπές φέτος, αρχίζουν στο κέντρο της πόλης.