Follow us

Πώς συνδυάζονται γερά μπράτσα και γερό σεξ : Αυτές είναι οι κατάλληλες ερωτικές στάσεις για να γυμνάσεις τα χέρια σου

Αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω μοιάζει αστείο. Αλλά δεν είναι, καθώς υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι η ερωτική πράξη σού δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτιάξεις δυνατότερα και πιο ογκώδη μπράτσα.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς συνδυάζονται γερά μπράτσα και γερό σεξ

Το βάρος του σώματός σου όσο και της κοπέλας σου είναι τα κλειδιά στην εκγύμναση των μυών των χεριών σου την ώρα που αναστενάζουν τα ελατήρια του κρεβατιού. Σε πολύ βασικό επίπεδο, θα λέγαμε ότι η ιεραποστολική στάση είναι μια άριστη εναλλακτική των push-ups, γυμνάζοντας ιδανικά τους τρικεφάλους σου, ενώ το σήκωμα του κορμού της παρτενέρ σου με σκοπό να τη γυρίσεις μπρούμυτα είναι μια δυναμική κίνηση για τους δικεφάλους σου.

Στην ουσία, μια προπόνηση της κρεβατοκάμαρας βασίζεται σε ένα συνδυασμό «ασκήσεων» αντίστασης, πιέσεων και κάμψεων.


Δες πώς γίνεται.

Ο σιδερένιος σεφ

> Επίπεδο: Δύσκολο

Σε πολλές περιπτώσεις το σεξ ξεκινά από την κουζίνα, την ώρα που έχει τελειώσει το μαγείρεμα ή, ακόμη καλύτερα, το ελαφρύ δείπνο. Εκείνη τη στιγμή είσαι αρκετά ξεκούραστος, οπότε μπορείς άνετα να σηκώσεις το σώμα της συντρόφου σου πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Αυτή, διπλώνει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι εσύ με τη δύναμη των δικεφάλων σου στηρίζεις τον κορμό της ώστε να παραμένει διαρκώς σε κλίση 45ο inRead Advertisement by VIDADS since 2011

> Σύμφωνα με έρευνα από το Τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου αυτή η στάση δίνει ένα δυναμικό ερέθισμα στους δικέφαλους μυς, με την ίδια ανταπόκριση που θα είχαν αν εκτελούσες κάμψεις με αλτήρες.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα