Follow us

Θες να απαλλαχθείς από την κυτταρίτιδα;: 6 tips για να το καταφέρεις με φυσικό τρόπο

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε, τα περιττά κιλά που τόσο επιθυμούσες να χάσεις, φεύγουν σιγά σιγά, όμως, η κυτταρίτιδα παραμένει εδώ, επιμένοντας να δίνει την πιο αντιαισθητική νότα στην εμφάνισή σου.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μαγιό

Ωστόσο, μην αγχώνεσαι, αφού δεν είσαι η μόνη. Για την ακρίβεια, ελάχιστες είναι οι γυναίκες που δεν ταλαιπωρούνται από αυτόν τον βραχνά.

Τα καλά νέα είναι πως, ΝΑΙ, υπάρχουν τρόποι, και μάλιστα φυσικοί, για να καταφέρεις να καταπολεμήσεις το πρόβλημα αυτό που τόσο σε ταλαιπωρεί. Αρχικά όμως, ας δούμε τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα αλλά και πώς δημιουργείται.

Τι είναι η κυτταρίτιδα και ποια τα αίτιά της;


Δεν πρόκειται για κάποια φλεγμονή αλλά για την συγκέντρωση λίπους και νερού στη στοιβάδα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Η συγκέντρωση αυτή προκαλεί κακή τοπική αιμάτωση με αποτέλεσμα τα κύτταρα των προβληματικών αυτών περιοχών να μην τρέφονται σωστά και να δημιουργείται η χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Επομένως, οι βασικές αιτίες εμφάνισής της είναι η κακή διατροφή, η κατακράτηση υγρών και η έλλειψη γυμναστικής, που ενεργοποιεί τη σωστή αιμάτωση και αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Θες να απαλλαχθείς από την κυτταρίτιδα;

Ακολούθησε μια καθαρή, αλκαλική διατροφή: Φρούτα και λαχανικά, που διατηρούν ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σου, θα πρέπει να αποτελούν τη βάση των διατροφικών σου συνηθειών. Σταδιακά, αύξησε την κατανάλωση ωμών και φρέσκων τροφών, ενώ απόφυγε την συχνή κατανάλωση κρέατος και των παραγώγων του, που δημιουργούν όξινο περιβάλλον στο σώμα σου, κατάσταση που ευνοεί την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας.

Δες την συνέχεια του άρθρου στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα