Follow us

Βασίλισσα Letizia: Τα σημεία-κλειδιά του αψεγάδιαστου στυλ της

Όταν αναφερόμαστε στο στυλ κάποιου μέλους της βασιλικής οικογένειας, συνήθως πρόκειται για την Kate Middleton και τη Meghan Markle.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Βασίλισσα Letizia

Ο λόγος είναι ότι, αφενός οι ίδιες έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα στυλιστική εξέλιξη και αφετέρου, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και καταφέρνουν πάντα να μας απασχολούν.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μας εντυπωσιάζει το στυλ της βασίλισσας Letizia- για την ακρίβεια δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ κακοντυμένη. Λατρεύουμε τις ενδυματολογικές επιλογές της και το γεγονός ότι δε φοβάται να επιλέξει πιο τολμηρά, fashion κομμάτια, αλλά και κομμάτια από highstreet brands όπως το Zara και το Mango.

Ακόμη, τα ρούχα της εφαρμόζουν πάντα άψογα στο σώμα της -ένα από τα σημαντικότερα τρικ ώστε ένα ρούχο να φαίνεται πιο περιποιημένο και 'ακριβό'΄- και συχνά φορά το ίδιο κομμάτι ή αξεσουάρ ξανά και ξανά.

Μεταξύ των αγαπημένων της οίκων είναι και οι Hugo Boss, Altuzarra και Carolina Herrera- brands διάσημα για τις καθαρές, clean-cut γραμμές, τα πολυτελή υφάσματα και τα κλασικά σχέδιά τους, ενώ ο ισπανικός οίκος Μagrit κατασκευάζει παπούτσια αποκλειστικά για εκείνη.

Δες φωτογραφίες της στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα