Η Lorena Vásquez είναι η Master Blender του κορυφαίου ρουμιού Zacapa Solera 23 και εκτός από κορυφαία είναι και μία από τις ελάχιστες γυναίκες στο επάγγελμα αυτό. Χάρη στην ευαίσθητη μύτη και το ταλέντο της, το ρούμι Zacapa Solera 23 έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως κορυφαίο!
Ποια είναι όμως τα μυστικά της επιτυχίας της; Το MissBloom.gr την αναζήτησε, ως πηγή έμπνευσης και γυναικείου δυναμισμού, και εκείνη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του!
Πώς ξεκινάει η ημέρα μιας επιτυχημένης γυναίκας όπως εσείς;
Ξυπνάω πολύ νωρίς για να κάνω γυμναστική πριν το πρωινό. Κάνω μία ώρα yoga ή pilates για να ετοιμαστώ σωματικά για την ημέρα που ξεκινά. Απολαμβάνω ένα ελαφρύ πρωινό -συνήθως τσάι και φρούτα. Ύστερα κάνω ένα ντους και ετοιμάζομαι. Δεν φοράω άρωμα και χρησιμοποιώ άοσμα προιόντα για να μην επηρεάζεται η όσφρησή μου- αφού η μύτη είναι το σημαντικότερο εργαλείο της δουλειάς μου. Χαιρετώ την κόρη μου, με την οποία μένουμε μαζί, και φεύγω για δουλειά!
Τι περιλαμβάνει η δουλειά σας ως Master Blender του ρουμιού Zacapa Solera 23;
Ως Master Blender του ρουμιού Zacapa Solera 23 είμαι υπεύθυνη για την άριστη ποιότητα κάθε μπουκαλιού που παράγουμε. Δεν χρησιμοποιώ χημικά ή μηχανικά μέσα για να μπλέξω χαρμάνια- κρίνω από την όσφρηση. Έχω στο μυαλό μου ένα αρχείο από αρώματα και γεύσεις και τις μπλέκω σαν χρώματα σε καμβά. Επίσης, διάλεξα την τοποθεσία για την ωρίμανση των βαρελιών. Είναι γνωστό ως το «Σπίτι πάνω από τα σύννεφα» σε υψόμετρο 2,300μ! Εδώ το ρούμι ωριμάζει από 6 μήνες ως 30 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι το εξαιρετικά βαθύ άρωμα, το γεμάτο χρώμα και η πλούσια γεύση του.
Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr