Follow us

Πώς με αυτές τις απλές αλλαγές στη διατροφή σου θα έχεις δυνατότερη στύση : 5 συμβουλές στο πιάτο

Πολλά πράγματα μπορούν να βυθίσουν το πέος σου σε θλίψη: η ηλικία, η κατάθλιψη, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, η χρόνια λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων, το κάπνισμα. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς με αυτές τις απλές αλλαγές στη διατροφή σου θα έχεις δυνατότερη στύση

Αλλά ο πιο μπαμπέσικος λόγος είναι το το άθλιο φαΐ που επιλέγεις να τρως.

Αν δεν είσαι πάνω από 50, αν δεν παίρνεις ψυχοφάρμακα, αν γυμνάζεσαι και αν δεν καπνίζεις υπερβολικά, τότε η μόνη αιτία που το πουλί σου δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει, βρίσκεται μέσα στις τροφές που καταναλώνεις.

Δοκίμασε τις παρακάτω πέντε επιστημονικές συμβουλές διατροφής, που θα σε βοηθήσουν να ξανασταθεί το πέος σου στο ύψους του.

Άλλαξε το λίπος

Σύμφωνα με αναφορές της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ένα εβδομαδιαίο μενού που στηρίζεται κατά 50% σε ω-3 ακόρεστα λιπαρά οξέα, δίνει στο πέος σου ισχυρό εφόδιο να αποδίδει καλύτερα, κυρίως επειδή κάνει την καρδιά και τον εγκέφαλό σου να δουλεύουν ρολόι (θυμήσου: η καρδιά -αντοχή- και το μυαλό -λίμπιντο- κάνουν την περισσότερη δουλειά στο σεξ).


Σολομός, σαρδέλα, καρύδια, λάδι σόγιας και λιναρόσπορος είναι οι πλουσιότερες πηγές ω-3. Τα άλλα λίπη, τα κορεσμένα, φράζουν τις αρτηρίες και σταματούν σταδιακά την ροή αίματος στο πέος, ενώ όσο πιο πολύ καλό λίπος καταναλώνεις, τόσο μειώνεις τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα