Follow us

O Σώζος Λυμπερόπουλος στο «Κρεμλίνο»: Ο πολυτάλαντος ερμηνευτής live στις 2 Φεβρουαρίου σε μία συνεργασία- έκπληξη!

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος είναι το νέο απόκτημα της Panik Records με το τελευταίο του τραγούδι «Μόνο Εσύ» να αποτελεί μια ερωτική μπαλάντα γεμάτη εικόνες.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Σώζος Λυμπερόπουλος

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής έρχεται να μας εκπλήξει στη σκηνή του «Κρεμλίνο» στον Πειραιά παρέα με τον χαρισματικό Παναγιώτη Τσαφαρά. Ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη - rock σκηνή και στοιχείων λαϊκής μουσικής, που θα συνδυάζει τη μουσική μελέτη και εμπειρία του Σώζου Λυμπερόπουλου από διάφορα φάσματα και είδη μουσικής με το ταλέντο και την ενέργεια του Παναγιώτη Τσαφαρά.

O Σώζος Λυμπερόπουλος στο «Κρεμλίνο»

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής σε ηλικία τεσσάρων ετών, ενώ το 1998 ηχογράφησε ερασιτεχνικά ένα δίσκο με 14 τραγούδια γνωστών δημιουργών. Έχει πάρει μέρος σε συναυλίες αφιερώματα στον Σταύρο Ξαρχάκο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Νότη Μαυρουδή, ενώ το 2005 πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου κατέκτησε το δεύτερο βραβείο ερμηνεύοντας το τραγούδι «Κομμάτια για σένα».

O Σώζος Λυμπερόπουλος στο «Κρεμλίνο» - εικόνα 2

Συνεχίζει τις εμφανίσεις στην Αθήνα και συνεργάζεται με σπουδαίους συνθέτες όπως ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Στέλιος Ζαφειρίου. Το 2015 κυκλοφορεί την δεύτερη δισκογραφική δουλειά σε μουσική δίκη του και σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, Νίκου Μωραΐτη, Αντώνη Ανδρικάκη και Δήμητρας Μαστορίδου. Τέλη του 2017 ξεκινάει τη συνεργασία του με την Panik Records και κυκλοφορεί το τραγούδι «Μόνο Εσύ» σε μουσική δική του και στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

O Σώζος Λυμπερόπουλος στο «Κρεμλίνο» - εικόνα 3

Δες το videoclip με την μελαγχολική ερμηνεία του Σώζου Λυμπερόπουλου


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα