Follow us

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ για τις γυναίκες : Οι ίδιες απάντησαν!

Όταν μιλάμε για το σεξ, οι προσδοκίες και η πραγματικότητα μπορεί να είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα – και μια πρόσφατη διεθνής έρευνα για το ποια είναι η ιδανική χρονική διάρκεια της ερωτικής πράξης αποτελεί το τέλειο παράδειγμα γι' αυτό.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ για τις γυναίκες

Στην έρευνα, από το βρετανικό site SaucyDates.com, απάντησαν 3.836 άντρες και γυναίκες. Η ερώτηση που τους τέθηκε ήταν πόσα λεπτά θα επιθυμούσαν να διαρκεί η ερωτική πράξη (χωρίς να συνυπολογίζεται ο χρόνος για τα προκαταρκτικά).

Οι γυναίκες κατά μέσο όρο απάντησαν πως η ιδανική διάρκεια της ερωτικής πράξης θα ήταν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα. Οι άντρες, κατά μέσο όρο, απάντησαν πως ο ιδανικός χρόνος θα ήταν 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Αυτά όμως τα σχεδόν πανομοιότυπα νούμερα δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα του τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα.

Τα αποτελέσματα αναλύθηκαν ανά χώρα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άντρες και οι γυναίκες παρέμειναν «στο παιχνίδι» για 17 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν οι Καναδοί με 17 λεπτά και στη συνέχεια οι Βρετανοί με 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα