Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας!

Κάθε Παρασκευή η Χρύσα Συκά μάς ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας! Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται;

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζώδια

Εβδομαδίαιες προβλέψεις από 8/12 έως 15/12:

ΚΡΙΟΣ

Όλα θα σου χαμογελούν στις 8 και θα είσαι ντοπαρισμένη με τον ερχομό του πλανήτη σου στο εριστικό και θαρραλέο ζώδιο του Σκορπιού στις 9.

Δεν αμφιβάλλεις λεπτό για τη δύναμη που διαθέτεις για να φτάσεις τους στόχους σου. Μείνε σε κάθε περίπτωση συνετή στις 10. Ενθουσιασμένη από κάθε νέα ιδέα που θα παρουσιαστεί, υπάρχει κίνδυνος για αυταπάτες αν δεν χρησιμοποιήσεις την πειθαρχία σου.

Μέσα από διάλογο και σκέψη, οι έρωτές σου μπορεί να ανθίσουν στις 12 και 13.

ΤΑΥΡΟΣ

Δες με πιο προσεκτική ματιά διοικητικά θέματα (φόρους, τράπεζες….) και την διαχείριση των κοινών σου αγαθών.

Βελτιώσεις, αλλαγές, απλοποιήσεις πρέπει ίσως να κάνεις; Από τις 9, ο Άρης, ο εριστικός, θα σε βοηθήσει να υπερασπιστείς καλύτερα τα συμφέροντά σου. Ο Ουρανός θα σου δώσει νέες ιδέες στις 10 και ο Ήλιος, ενημερωμένες απόψεις στις 13.

Τέλος η ρουτίνα! Ο αγαπημένος σου θα πρέπει να είναι εφευρετικός στις 10 και να σε χαϊδέψει στις 13 αν θέλει να συνεχίσεις να τον εκτιμάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη, να σου δίνει μπόλικη ενέργεια από το ζώδιο του Σκορπιού, δεν κοπιάζεις και αρνείσαι επίσης να διασκορπίζεσαι αν δεν τελειώσεις με τις εργασίες που σου έχουν αναθέσει.

Συμβόλαιο εν όψη; Απόφυγε, αν είναι δυνατόν, να υπογράψεις, θα ήταν πρόωρο! Θα άξιζε καλύτερα να δεις ακόμα κάποιες λεπτομέρειες πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε.

Ο ‘Έρωτας; Θα μπορούσε να σε εκπλήξει στις 9 ή να σε απογοητέψει στις 10 αλλά θα κάνει ηλιόλουστη την καθημερινότητά σου στις 11 και 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σου δίνει την δύναμη να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Βλέπεις τη ζωή από την καλή της πλευρά, αγαπάς και αγαπιέσαι.

Σύνεση! Με τον Άρη, τον παθιασμένο, ο έρωτας θα μπορούσε από τις 9 να γίνει πάθος, συγκρούσεις-η ζήλια βοηθάει σ’ αυτό. Επαγγελματικά, 4 πλανήτες σε βοηθούν να αναπτύξεις τις δραστηριότητές σου.

Είναι η στιγμή, στις 8, να πάρεις νέες κατευθύνσεις. Νέες ιδέες, νέες γνωριμίες! Όλα θα είναι πολύ συναρπαστικά στις 10!

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα Ζώδια στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα