Follow us

Το πραγματικό challenge της beauty editor: Πώς συνδύασε το «no makeup» make up look με το κόκκινο κραγιόν!

Και έρχεται αυτή η φάση της ζωής σου, που ενώ λατρεύεις το κόκκινο κραγιόν και ένα ολοκληρωμένο, οριακά επαγγελματικό μακιγιάζ κάνει την εμφάνισή του (ξανά, μα γιατί Θεέ μου;) το «no makeup» make up look, αυτό το look που ξεχωρίζει για την λάμψη και την φρεσκάδα του ενώ οι άλλοι νομίζουν ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν!

Βασιλική Καρανζογιάννη

Και εγώ αναρωτιέμαι: Γιατί πάλι; Τι έχει πια αυτό το «no makeup» make up look που το αγαπάτε τόσο;

Το πραγματικό challenge της beauty editor

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Ναι, είμαι αυτή η beauty editor που της αρέσει να δοκιμάζει όλα τα προϊόντα που έρχονται στα χέρια της και κάθε μέρα να κυκλοφορεί με διαφορετικό make up look (έχω έρθει στο γραφείο και με μαύρο κραγιόν, αυτή είμαι!).

Και μπορεί το «no makeup» make up look να ήταν μία από τις – θεωρητικά – αγαπημένες μου τάσεις, γιατί στην πραγματικότητα ακουμπάει μία δική μου ευαίσθητη χορδή, αυτή του να έχεις εφαρμόσει όσα προϊόντα τραβάει η καρδούλα σου αλλά ο άλλος να μην παίρνει χαμπάρι, ωστόσο δεν αποτέλεσε ποτέ μία beauty τάση που με ευχαριστούσε να ακολουθώ αφού εκτός των άλλων λατρεύω το κόκκινο κραγιόν, την έντονη λάμψη στα ζυγωματικά αλλά και την ένταση στο βλέμμα.

Όμως, κάθισα και σκέφτηκα. Ακόμα κι εγώ, που και αμαρτίες έχω και μόνο κόκκινο κραγιόν μέσα στο νεσεσέρ μου, δεν έχω δικαίωμα να υιοθετήσω την μεγάλη αυτή τάση συνδυάζοντας την άψογη και τέλεια επιδερμίδα με το έντονο χρώμα στα χείλη;

Έτσι, λοιπόν, έκανα την κίνηση ματ.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα