Follow us

Αυτή η streetstyle star αποδεικνύει ότι όλα τα χρώματα ταιριάζουν στις κοκκινομάλλες : Ανακάλυψε το μοναδικό στυλ της Taylor Tomasi Hill

Αν είσαι ξανθιά ή μελαχρινή μπορεί να γνωρίζεις ήδη τα χρώματα που σου ταιριάζουν και σε αναδεικνύουν καλύτερα- αν και σε αυτό συντελούν και άλλοι παράγοντες όπως ο τόνος της επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Αυτή η streetstyle star αποδεικνύει ότι όλα τα χρώματα ταιριάζουν στις κοκκινομάλλες

Ωστόσο, μια κοινή αντίληψη είναι ότι τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο αν είσαι κοκκινομάλλα. Όποια και να είναι η απόχρωση των μαλλιών σου αισθάνεσαι ότι η εμφάνισή σου έχει ήδη μεγάλη δόση χρώματος, οπότε είναι πιθανό να περιορίζεσαι σε μια συγκεκριμένη παλέτα, προκειμένου να παραμείνεις chic.

Ένας από τους λόγους για να αναθεωρήσεις είναι η street style star και πρώην fashion editor Taylor Tomasi Hill. Είναι μια από τις καθιερωμένες παρουσίες στις Εβδομάδες Μόδας ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει το relaunching της μπουτίκ Forty Five Ten, που περιλαμβάνει avant-garde κομμάτια των Sacai και Marc Jacobs. Ο τρόπος με τον οποίο φορά όλες τις αποχρώσεις της παλέτας αποτελεί πραγματική έμπνευση.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα